Halloween-juhlat tulossa? Kurkkaa ideoita juhlatyyliisi tästä postauksesta.

Halloween antaa mahdollisuuden kokeilla villejä ja räväköitä tyylejä. Ota kaikki irti syksyn hauskimmasta juhlasta!

Kokeile hauskoja väriefektejä hiuksillesi ja muotoile hiuksesi villisti vahvan tuen antavalla geelillä tai muhkealla muotovaahdolla. Boostaa meikkisi värikkäillä yksityiskohdilla ja hohtopuuterilla tai kokeile upeita korutatuointeja. Panosta myös näyttäviin kynsiin.

Alla tuotevinkkejä näyttävään bilelookkiin. Tuotteiden joukosta löydät myös runsaasti ihania Halloween tarjouksia!

 

 

Hiusmaskarat - 20%

Hiusmaskaralla luot upeat väriefektit hiuksille hetkessä. Hauskalla hiusmaskaralla luot raitoja, volyymia ja efektejä nopeasti ja vaivattomasti. Kokeile erilaisia raitoja tai väridipattuja latvoja.

Hiusmaskara pysyy hiuksilla seuraavaan pesuun asti, eli toisin sanottuna - täydellinen hiusten pikapäivitykseen ennen Halloween-bileitä!

 

Suoravärit - 10-30 %

Suoraväreillä luot intensiivisen sävyn, joka pysyy voimakkaana hiuksilla jopa kymmenen pesukertaa. Hullaannu ihanista väreistä.

Kokeile sekoittaa pastellivärejä tai repäise puhtailla kirkkailla sävyillä Halloweenin kunniaksi.

 

Voimakkaat muotoilutuotteet

Viimeistele hiuksesi veistoksellisella muodolla. Välillä on hauska revitellä kunnolla ja toteuttaa villeimmät tyyli-ideasi. Halloween on paras aika vuodesta villeihin tyylikokeiluihin!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kynsilakat

Kokeile vahvoja värejä ja upeaa mustaa! Kokeile yhdistellä kontrastivärejä tai lakkaa yksittäiset kynnet eri väreillä.

Suosikkisävyt halloweeniin:

Tutti Frutti kynsilakka
Grape To See You kynsilakka
Brooklyn Never Sleeps kynsilakka
2am In Hollywood kynsilakka

 

Koristetarrat

Tarroilla luot hauskat koristeet kynsille helposti ja nopeasti. Koristetarra on helppo kiinnittää ja pysyy tiukasti paikoillaan. Kynsitarrat soveltuvat kynsilakkojen, geelien ja akryylien kanssa käytettäviksi.

Upeiden koristeluiden luominen on helppoa valmiilla kynsitarroilla. Muista viimeistellä koristelu päällyslakalla kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Halloweenin kunniaksi valikoima koristetarroja - 20%. Kurkkaa esimerkiksi hauskat Halloween aiheiset Haunted Nights kynsitarrat ja pääkallotarrat.

 

Koristelukynät ja glitterit

Päästä luovuutesi valloilleen koristelukynillä. Erityisen näyttävät Halloween- kynnet saat lakkaamalla mustan pohjavärin ja koristelemalla kyntesi neon-sävyisillä koristelukynillä. Ihanat koristelukynät saat nyt 20 % alennuksella!

Suosi glitter-kynsille vastavärejä ja yhdistele rohkeasti eri kokoisia glitterhileitä ja paljetteja! Huomaa myös ihanat Cuccio Pop Your Polish korostesetit - näillä luot ihanat glitter-kynnet hetkessä ♥

 

Blogissa mainitut tuotteet löydät täältä:

Hiusmaskarat
Suoravärit
Muotoilutuotteet
Korutatuoinnit
Hohtopuuterit
Koristetarrat
Koristelukynät
• Glitterit ja paljetit