Olemme päättäneet ottaa käyttöön minimitilausmäärän 10€ verkkokaupan tilauksille.

Tämä johtuu niin kustannus- kuin ympäristösyistä.

 

Subventoimme verkkokaupan kuljetushintoja - tämä tarkoittaa, että kuljetushinnastomme paketeille ei kata Postin tai Matkahuollon veloittamia todellisia postikuluja lähetyksille. Postimaksuineen alle 5-6€ tilaukset (joita käsittelemme päivittäin useampia) aiheuttavat kovaa hinnankorotuspainetta, josta kärsisivät kaikki asiakkaat.

Haluamme pitää niin tuotteiden kuin kuljetusten hinnat asiakkaillemme mahdollisimman alhaisina. Näin saamme kaikki nauttia kauneudesta, koska olemme sen arvoisia ;)

 

Mutta tätäkin tärkeämpänä syynä meille on myös ympäristöystävällisyys. Haluamme toimia vastuullisesti ja kierrätämmekin toiminnassamme niin paljon kuin mahdollista. Jokaiseen tilaukseen koosta riippumatta käytetään paketti, teippiä ja pakkausmateriaalia, jotka eivät välttämättä päädy uusiokäyttöön tai kierrätykseen. Lisäksi jokaisen paketin toimitukseen sisältyy myös itse kuljetus. Vaikka kuljetusyhtiöt pyrkivät hoitamaan noutopistetoimitukset keskitetysti, on selvää, että aiheuttamamme kuljetuspäästöjen määrä on suoraan verrannollinen lähettämämme pakettimäärään. Katsomme näin aiheelliseksi pyrkiä vähentämään mahdollisuuksien mukaan pakettimäärää.

 

10€ minimitilausmäärä on mielestämme hyvä kompromissi asiakaslähtöisyyden ja ympäristön turhan rasittamisen välillä.

Toivomme, ettei tästä aiheutu kohtuutonta haittaa asiakkaillemme ja otamme mielellään palautetta päätöksestämme :)