Arkisto kuukausittain: : Syyskuu 2017

  1. September 20, 2017

    Nopea aamun pelastus

    Kukapa ei nauttisi pitkistä ja rauhallisista aamuista? Kuitenkin arjen myllerryksessä rauhalliset aamut ovat usein kaukana totuudesta. Kiireinen arki ja vauhdikkaat aamut kuuluvat varmasti monen muunkin viikkoon.

    Kun olet nukkunut pommiin tai sinulla on tuhat ja yksi asiaa hoidettavana ennen töihinmenoa, tukeudu nopeisiin apuvälineisiin.

    Aina ei ole aikaa suihkulle, aamupalalle, hiustenmuotoilulle, huolelliselle meikille... ja vaikka mille muulle. Välillä on vain pakko oikaista.

     

    Kurkkaa tästä vinkkini ja luottotuotteeni nopeaan aamun pelastukseen!

     

    1. Kuivashampoo

    Lue lisää
  2. September 20, 2017

    Tiedote - Muutoksia Postin pakettipalveluissa 1.10.2017 alkaen

    Postin pakettipalveluiden muutokset vaikuttavat Kauneudenverkkokaupan toimitusten säilytysaikoihin Postin noutopisteissä, sekä automaateissa.

    Postin muutos vaikuttaa vain Postin kautta toimitettaviin paketteihin. Kauneudenverkkokaupan toimitusehdot ja toimitustavat säilyvät ennallaan.

    Merkittävin muutos liittyy lähetysten säilytysaikoihin. Huomaathan, että jatkossa Posti säilyttää kaikkia lähetyksiä vain 7 päivää.

     


    Kotimaan pakettien toimitus- ja säilytysajat Postin noutopisteissä yhdenmukaistuvat. Muutos astuu voimaan 1.10.2017 alkaen ja koskee Postipaketti-, Kotipaketti-, Posti Express-, Pienlähetys- ja Pikkupaketti-palveluita.

    Lue lisää