Toimitustavat

Postipaketti

 

Tarjoamme kuljetuspalvelut Postin sekä Matkahuollon kautta ja voit myös noutaa tilauksesi Helsingin noutotukusta. Posti ja Matkahuolto noutavat meiltä lähetykset joka arkipäivä noin klo 14-16, jolloin paketit siirtyvät kuljetusyhtiön lajittelukeskukseen. Pääsääntöisesti arkisin ennen klo 10 jätetty tilaus lähtee saman tai sitä seuraavan arkipäivän pakettinoudon myötä kuljetukseen. Ilmoitamme automaattisesti sähköpostilla kun lähetys on pakattu odottamaan seuraavaa noutoa ja kerromme myös Postin tai Matkahuollon seurantakoodin.

 


 

 - Postipaketti, nouto postista tai Smartpost-automaatista, kuljetusaika 1-2 arkipäivää: 5,95€ + alv / ilmainen yli 150€ + alv tilauksille

Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa valitsemastasi postista tai automaatista. Voit seurata Omaposti mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green -lähetyksenä. Postipakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Voit tarkastaa osoitteesi lähimmän noutopisteen tästä linkistä. Huomioithan, että pakettiautomaatin ollessa täynnä Posti ohjaa paketin automaattia lähimpänä olevaan postitoimipaikkaan noudettavaksi.

 

- Express Business -paketti, toimitus perille asti klo 8-16 välillä, kuljetusaika 1-2 arkipäivää: 9,95€ + alv / ilmainen yli 250€ + alv tilauksille

Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Posti tuo tilauksesi ilmoitettuun osoitteeseen ma-pe klo 16 mennessä ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä. Kuljettaja soittaa vastaanottajalle ennen toimitusta ja ilmoittaa saapumisaikansa. Mikäli et ole paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Lähetyksen säilytysaika noutopisteessä epäonnistuneen toimitusyrityksen jälkeen on 7 vuorokautta. Posti Express -paketit on mahdollista noutaa kiinteistön omasta Smartpost-automaatista.

 

- Kotipaketti, toimitus perille asti sovittuna ajankohtana, kuljetusaika 1-2 arkipäivää: 11,95€ + alv

Posti sopii toimitusajan soittamalla ja tuo tilauksesi ilmoitettuun osoitteeseen. Posti ottaa kahdesti yhteyttä toimitusajankohdan sopimiseksi ja palveluun sisältyy yksi toimitusyritys. Mikäli et ole paikalla sovittuna aikana, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Lähetyksen säilytysaika noutopisteessä epäonnistuneen toimitusyrityksen jälkeen on 7 vuorokautta. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green -lähetyksenä.

 

Lue lisää Postin kuljetuspalveluista

Postin asiakaspalvelu

 

 

 

 

- Lähellä-paketti, nouto noutopisteestä tai pakettiautomaatista, kuljetusaika 1-3 arkipäivää: 5,95€ + alv / ilmainen yli 150€ + alv tilauksille

Saat viestin kun paketti on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä (Matkahuollon toimipiste, asiamies tai pakettiautomaatti, K-Market, R-kioski, Tokmanni tai muu Matkahuollon pakettipiste). Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi noutopisteessä. Lähellä-pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Voit tarkastaa osoitteesi lähimmät nouto- ja pakettipisteet tästä linkistä. Mikäli valittu noutopiste on automaatti ja lähetyksen saapuessa tämä on täynnä, paketti ohjautuu toiseen lähellä olevaan Matkahuollon pakettipisteeseen.

 

- Jakopaketti, perille asti kuljetus, kuljetusaika 1-2 arkipäivää: 10,95€ + alv

Matkahuolto tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Paketti jaetaan vastaanottajalle arkisin klo 8–16. Mikäli et ole paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Lähetyksen säilytysaika epäonnistuneen toimitusyrityksen jälkeen on saapumisviikko ja sitä seuraava viikko.

 

Lue lisää Matkahuollon kuljetuspalveluista

Matkahuollon asiakaspalvelu

 

 

 

Sky Group Finland Oy logo

- Nouto noutotukusta: 0€

Tilauksesi kerätään valmiiksi ja voit noutaa sen noutotukusta (Lääkäriliiton talo, Vääksyntie 1, 00500 Helsinki). Saat sähköpostitse ilmoituksen kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi. Säilytämme tilauksen 2 viikkoa. Voit maksaa tilauksen ennakkoon kaikilla käytössä olevilla maksutavoilla tai voit maksaa tilauksen noudettaessa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Noutotukku on avoinna arkisin klo 08.30 - 17.30.