Palautukset

Palauttaa saa :) Yritysmyynnissä ei ole laissa säädettyä palautusoikeutta, mutta annamme tukkumyynnissäkin vapaaehtoisen palautusoikeuden kunhan palautus on tehty ohjeiden mukaisesti.

Skytukku tarjoaa tukkuasiakkailleen 14 päivän palautusoikeuden (tilauksen vastaanottamisesta laskien). Palautuksen postikulut arvioidaan tapauskohtaisesti riippuen tuotteista ja palautuksen syystä.

Suosittelemme huolehtimaan tuotteesta ja tuotepakkauksesta, kunnes olet päättänyt pitää tuotteen. Ostaja vastaa arvon alentumisesta, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön.

Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen. Asiakas vastaa mahdollisesta tuotteen arvon alentumisesta. Jos tuotetta on käytetty, tai muutoin asiakkaan toimesta tuote tai tuotteen pakkaus on muuttunut jälleenmyyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tuotteesta koko sen arvolla. Tuote on palautettava alkuperäisessä tuotepakkauksessaan kaikkine osineen.

 

Toimi näin:

  1. Varmista, että palautettavat tuotteet ovat käyttämättömiä ja jälleenmyyntikelpoisia
  2. Sovi palautuksesta asiakaspalvelumme kanssa (ilmoita yhteys- tai tilaustietosi, palautuksen syyn sekä palautettavat tuotteet)
  3. Saat vastauksena sähköpostiin tarkat palautusohjeet


Pyydämme sinua säilyttämään kaikki asiakaspalautukseen liittyvät dokumentit huolellisesti, kunnes olet saanut hyvityksen tai tiedon palautuksen vastaanottamisesta.

HUOM - tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomasta paketista veloitamme 18€ + alv käsittelykuluna. Maksu kattaa osan edestakaisista todellisista postikuluista sekä käsittelyn ja pakkaamisen kustannuksista.