Maksutavat

Meillä asiointi on turvallista! Skytukku.fi on kokonaisuudessaan suojattu 256-bittisellä SSL-suojauksella, joten henkilohtaisten tietojen antaminen on turvallista. Ulkopuoliset eivät voi seurata tiedonsiirtoa. Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden pankki- ja luottokorttien numeroita.

 

Skytukussa maksuvälineinä käyvät:

 • Verkkomaksu (pankin E-maksu)
 • PayPal
 • MobilePay
 • Siirto
 • Pivo
 • Korttimaksu (Debit, Credit, Visa Electron, American Express)
 • Jousto Lasku/Osamaksu *
 • Walley Lasku/Tililuotto **
 • Klarna Maksa Myöhemmin
 • Alisa Yrityslasku ***
 • Maksu tukusta noudettaessa ****
 • Muu maksutapa / sovi asiakaspalvelun kanssa

 

* Jousto lisää tilausvahvistuksen loppusummaan laskutuspalkkion 2,90€

** Walley lisää tilausvahvistuksen loppusummaan laskutuspalkkion 3,80€

*** Edellyttää voimassa olevan Y-tunnuksen, Alisa lisää tilausvahvistuksen loppusummaan laskutuspalkkion 9,90€ - 29,90€ riippuen valitusta, korottomasta maksuajasta 14 - 60 päivää

**** Käytössä vain Nouto tukusta -toimitustavalle (Helsinki)

 

Verkkomaksu:

Käytössäsi kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa suomalainen Paytrail Oyj, käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

 

PayPal:

PayPal on yhdysvaltalainen maksunvälityspalvelu, jolla voit tehdä maksut vaivattomasti ja turvallisesti. Saat lisäksi PayPal Buyer Protection -ostosuojan Skytukun tilauksillesi. Tarvitset maksutapaa varten ilmaisen PayPal-tilin.

 

MobilePay:

MobilePayllä voit maksaa nopeasti ilman korttitietojen tai verkkopankkitunnusten syöttämistä. Tarvitset maksutapaa varten ilmaisen MobilePay-sovelluksen puhelimeen asennettuna.

 

Siirto:

Siirto on pankkirajat ylittävä mobiilimaksujärjestelmä. Avoimessa Siirto-maksujärjestelmässä pankit ja muut maksupalveluntarjoajat voivat tarjota sovelluksia ja palveluita, jotka mahdollistavat suomalaisille reaaliaikaisen rahansiirron.

 

Pivo:

Pivo on monipuolinen mobiilimaksamisen sovellus, jolla maksat kätevästi ja turvallisesti kaikissa arjen tilanteissa. Pivolla maksaminen onnistuu ilman tilinumeroita, pankkitunnuksia, korttinumeroita tai muuta säätöä. Riittää, että olet syöttänyt tietosi kerran Pivoon.

 

Korttimaksu:

Käytössäsi kaikki yleisimmät Suomessa käytössä olevat maksukortit; Visa (debit & credit), Visa Electron, Mastercard (debit & credit) ja American Express. Korttimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa suomalainen Paytrail Oyj.

 

Jousto Lasku/Osamaksu:

Jousto on kotimainen maksutapa, jolla maksat ostoksesi helposti, nopeasti ja turvallisesti. Joustolla voit maksaa joko Laskulla tai Osamaksulla. Laskulla korotonta maksuaikaa on 30 vrk ja Osamaksu toimii kuten joustolaina: Maksat sinulle sopivissa erissä ja voit tehdä useampia ostoja. Ensimmäiseen laskuun lisätään 2,90 € laskutuspalkkio. Lisätietoja Jouston maksutavoista.

 

Walley Lasku/Tililuotto:

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Lisätietoja Walleyn maksutavoista.

 

Klarna Maksa Myöhemmin:

Klarnalla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi ja saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Klarna Maksa Myöhemmin -maksutavalla saat maksuaikaa 30 päivää. Klarna toimittaa laskun sähköpostitse, voit myös tarkastaa laskusi tästä linkistä. Saatuasi Klarna laskun voit päättää haluatko maksaa ostoksesi erissä. Laskutuslisä 0 € / lasku. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna. Lisätietoja Klarnan maksutavoista.

Klarna Maksa Myöhemmin ehdot.

 

Alisa Yrityslasku:

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan korottoman maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Yritykselle tulee maksettavaksi Fellow Yrityslaskun laskutuslisä, joka on riippuvainen valitusta maksuajasta: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90€ ja 60 päivää 29,90€.

Lisätietoja Alisa yrityslaskusta.

 

Muu maksutapa / sovi asiakaspalvelun kanssa:

Kirjoita kassalla tilauksen kommentteihin haluamasi muu maksutapa, esimerkiksi Nordea Rahoitus Suomi Oy:n yrityslasku tai verkkolasku (30 pv netto, laskutuslisä 5,50€ + ALV), postiennakko (postiennakkomaksu 7,50€ ALV 0%) tai helppo maksulinkki, joka sisältää kaikki Paytrailin maksutavat (mobiili-, pankki-, kortti- sekä lasku- ja osamaksutavat).