Kukapa ei nauttisi pitkistä ja rauhallisista aamuista? Kuitenkin arjen myllerryksessä rauhalliset aamut ovat usein kaukana totuudesta. Kiireinen arki ja vauhdikkaat aamut kuuluvat varmasti monen muunkin viikkoon.

Kun olet nukkunut pommiin tai sinulla on tuhat ja yksi asiaa hoidettavana ennen töihinmenoa, tukeudu nopeisiin apuvälineisiin.

Aina ei ole aikaa suihkulle, aamupalalle, hiustenmuotoilulle, huolelliselle meikille... ja vaikka mille muulle. Välillä on vain pakko oikaista.

 

Kurkkaa tästä vinkkini ja luottotuotteeni nopeaan aamun pelastukseen!

 

1. Kuivashampoo

Pelastaa hiukset hetkessä! Kuivashampoo imee ylimääräisen rasvaisuuden hiuksilta ja antaa ihanaa rakennetta ja tuuheutta! Kuivashampoolla käsitellyt hiukset on helppo ja nopea muotoilla. Harjaa auki ja pöyhi sormin rennoksi "bead head"- pörröksi, kiinnitä kevyellä hiuslakalla tarvittaessa. Tai pyöräytä hiuksille trendikäs ja rento ilmava ponnari!

Kuivashampoon avulla selviät hiusten laitosta parissa minuutissa!

Avaintuotteet:

Kuivashampoo
Voluxious hiuslakka
Invisibbble-ponnarit

 

2. Misellivesi

Rakastan raikasta ja puhdasta tunnetta, joten vaikka olisi kuinka kiire, en koskaan luovu kasvojen puhdistamisesta. Misellivesi on super nopea tapa puhdistaa kasvojen iho - kostuta vanulappu misellivedellä ja pyyhkäise kasvot kauttaaltaan.

Avaintuotteet:

Byotea Gentle Micellar Water puhdistusmiselli
Vanupallot

 

3. Kasvovoide

Laadukas päivävoide tasoittaa ihon pintaa ja antaa suojaa iholle. Tämä on toinen pakollinen askel jokaisena aamuna, oli kyse sitten rauhallisesta viikonlopusta tai hektisestä arkiaamusta.

Kevyt omalle ihotyypille sopiva päivävoide antaa juuri sopivasti kosteutta ja jättää ihon terveen hehkuvaksi ja tasaiseksi.

Avaintuotteet:

Kosteus- ja silmänympärysvoiteet  -  Tyyppi-filtterivalinnalla pääset selailemaan omalle ihotyypillesi sopivia voiteita :)

 

4. Meikkipuuteri / Puuteri

Kiireisenä aamuna luotan pakon edessä kevyeen meikkiin. Kevyt sipaus puuteria riittää tasoittamaan ihon pinnan. Itse vaihtelen kevyemmän ja peittävämmän puuterin välillä riippuen ihoni sen hetkisestä kunnosta. Peittävämpi puuteri levittyy yhtä kevyesti, mutta antaa enemmän anteeksi.

Puuterin kaveriksi lisään vain värikkään huulipunan!

Avaintuotteet:

Meikkipuuteri
Puuteri

 

5. Huulipuna / -kiilto

Huulipuna pelastaa kiireessä, jätä kasvot luonnollisiksi ja lisää vain kevyesti ripsiväriä jos haluat. Huulipuna kerää katseet ja päästää sinut nopeasti liikkeelle.

Avaintuotteet ja omat suosikkisävyni:

Huulipunat ja -kiillot
Vagheggi Inka Inki Nutricolor Lipstick Huulipuna Sävy 70

Naturalmente Breathe Lip Stick Huulipuna Sävy 2 Red Passion