Postin pakettipalveluiden muutokset vaikuttavat Kauneudenverkkokaupan toimitusten säilytysaikoihin Postin noutopisteissä, sekä automaateissa.

Postin muutos vaikuttaa vain Postin kautta toimitettaviin paketteihin. Kauneudenverkkokaupan toimitusehdot ja toimitustavat säilyvät ennallaan.

Merkittävin muutos liittyy lähetysten säilytysaikoihin. Huomaathan, että jatkossa Posti säilyttää kaikkia lähetyksiä vain 7 päivää.

 


Kotimaan pakettien toimitus- ja säilytysajat Postin noutopisteissä yhdenmukaistuvat. Muutos astuu voimaan 1.10.2017 alkaen ja koskee Postipaketti-, Kotipaketti-, Posti Express-, Pienlähetys- ja Pikkupaketti-palveluita.

• Jatkossa Posti säilyttää lähetyksiä noutopisteissä ja automaateissa vain 7 päivää, minkä jälkeen ne palautuvat lähettäjälle.
• Noudettavat lähetykset ovat noudettavissa noutopisteestä saapumispäivänä klo 18 mennessä riippumatta siitä, onko kyseessä Postin toimipiste vai automaatti.
• Posti Express -paketit, jotka on lähetetty kuluttajalle, on nyt mahdollista noutaa kiinteistön omasta Smartpost-automaatista. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen ja lähetykset ovat noudettavissa klo 18 mennessä.