Kauneudenverkkokauppa uudistuu! Haluamme parantaa palveluamme ja kehittää kauneudenverkkokauppaa entistä mukavammaksi ostospaikaksi. Uudistuksen myötä kehitämme vanhoja toimintoja, sekä otamme käyttöön uusia ominaisuuksia!

 

Uudistuksen kunniaksi tarjoamme marraskuun ajan kaikista yli 40 € ostoksista ylellisen Arganöljyä sisältävän käsivoiteen kaupanpäälle. Ostoskassin loppusumman ylittäessä 40 € tuote ilmestyy näkyville ostoskassiin muun tilauksesi alle. Klikkaa tästä ja tutustu tuotteeseen tarkemmin :)
Varaamme oikeuden tuotemuutoksiin varaston puitteissa.

 

Suurimman muutoksen kokee verkkokaupan ostoskassi ja kassa. Uudistamalla nykyistä kassaa ja ostoskassin toimivuutta haluamme mahdollistaa sujuvamman ja yksinkertaisemman ostokokemuksen.

 

 

 

Ostoskassi:

Ostoskassi avautuu jatkossa tuotesivun reunalle sivupalkiksi. Sivupalkissa voit

vaihtaa tuotteiden määriä ja muokata ostoskassisi sisältöä helpommin. Sivupalkki sulkeutuu, kun painaa mistä tahansa alkuperäisen sivun puolelta tai Jatka ostoksia -painiketta.

 

 

Kassa:

Uudistuva kassa-toiminto on jaettu selkeästi neljään osaan: Asiakastiedot, Toimitustavat, Maksutavat ja Vahvistaminen. Kassa ohjaa automaattisesti maksutietoihin tilauksen vahvistamisen jälkeen. Otamme myös käyttöön MobilePay- maksutoiminnon!

Uudistunut kassa ohjaa tietojen syöttämisen ja maksutapahtuman selkeästi vaihe vaiheelta. Olemme saaneet palautetta ongelmista nykyisen kassajärjestelmän kanssa. Toivomme, että uudistunut kassa helpottaa ja nopeuttaa tilausten tekemistä :)

 

 

 

 


 

Lisäksi olemme kehittäneet verkkokaupan hakutoimintoa ja tuotearvostelu-valikkoa. Hakutoiminto selkiytyy nykyisestä, uudistunut haku avaa oman helposti selattavan haku-valikon omalle laskeutumissivulle. Nyt löydät suosikkituotteesi entistä helpommin.

 

Halusimme saada tuotearvosteluja näkyvämpään rooliin. Olemme ylpeitä valikoimastamme ja haluamme helpottaa asiakkaidemme mahdollisuutta arvostella, sekä antaa palautetta tuotteista.

 

Arvostelut auttavat meitä kehittämään valikoimaamme. Arvostelussa voit kertoa meille ja muille miksi ostit tuotteen, oletko tyytyväinen ostokseesi tai onko tuotteessa jotain parannettavaa. Asiakkaiden kirjoittamat tuotearvostelut ja arvioinnit ovat kaikkien asiakkaidemme luettavissa tuotteiden yhteydessä. Voit siis jakaa omia kokemuksiasi tuotteista ja lukea muiden mielipiteitä tuotteista.

 

Uutena ominaisuutena otamme käyttöön Toivelistan ♥. Toivelista helpottaa suosikkituotteidesi löytämistä jatkossa. Lisää suosikkisi toivelistalle kirjautuneena, niin löydät ne seuraavalla kerralla suoraan listalta!

 

 

 

 

 

 

 

Toivomme että pidät uudesta kauneudenverkkokaupasta yhtä paljon kuin me!