Blogi

 1. January 29, 2022

  Tiedotus HEMA / Di-HEMA TMHDC

  EU:n kemikaali- ja turvallisuuskomissio on kuluttajien suojelun vuoksi tiukentanut kemikaaleja koskevia säädöksiä.

  Kaikki tuotteet, jotka sisältävät HEMA- tai Di-HEMA TMHDC-ainesosia on nyt rajoitettu vain ammattilaisten käyttöön. Nämä tuotteet ovat turvallisia oikein käytettyinä. 

  TUKES määrittelee ammattilaisen henkilöksi, joka on koulutettu tuntemaan ja käyttämään oikein sellaisia tuotteita, jotka voivat väärinkäytettynä johtaa allergisoitumiseen, tai olla terveydelle haitallisia.

  Koska resurssimme eivät riitä tarkastamaan jokaisen asiakkaan koulutustaustat ja koulutustason ylläpitoon liittyvät dokumentit, olemme päätyneet ratkaisuun, jossa kaikki HEMAa sisältävät tuotteet poistetaan Kauneudenverkkokaupan valikoimasta.

  Tästä syystä mm. Cuccio Veneer ja Cuccio Brush-on Builder tuotteet sekä Noname Cosmetics 3-vaihe geelilakat eivät löydy enää kauneudenverkkokauppa.fi verkkokaupastamme.

  Kauneuden- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille ja ala

  Lue lisää
 2. March 04, 2021

  Kampaamon ja kauneushoitolan toiminta koronaepidemian aikana

  Italialainen Echosline on luonut yksinkertaiset ohjeet helpottamaan kauneudenhoitopalveluiden turvallista jatkumista mahdollisen toimintakiellon jälkeen. Ohjeet auttavat ylläpitämään turvallisen ympäristön niin ammattilaisille kuin asiakkaille.

   

  Lue lisää
 3. November 20, 2020

  Minimitilausmäärä

   

  Olemme päättäneet ottaa käyttöön minimitilausmäärän 10€ verkkokaupan tilauksille.

  Tämä johtuu niin kustannus- kuin ympäristösyistä.

   

  Subventoimme verkkokaupan kuljetushintoja - tämä tarkoittaa, että kuljetushinnastomme paketeille ei kata Postin tai Matkahuollon veloittamia todellisia postikuluja lähetyksille. Postimaksuineen alle 5-6€ tilaukset (joita käsittelemme päivittäin useampia) aiheuttavat kovaa hinnankorotuspainetta, josta kärsisivät kaikki asiakkaat.

  Haluamme pitää niin tuotteiden kuin kuljetusten hinnat asiakkaillemme mahdollisimman alhaisina. Näin saamme kaikki nauttia kauneudesta, koska olemme sen arvoisia ;)

   

  Mutta tätäkin tärkeämpänä syynä meille on myös ympäristöystävällisyys. Haluamme toimia vastuullisesti ja kierrät

  Lue lisää
 4. September 05, 2018

  Blue vs. Purple - pieni opas violettishampoon maailmaan

  Kaikki blondit voivat varmasti samaistua tähän fiilikseen — Hiuksesi hehkuvat kirkkaina kampaamokäynnin jälkeen, mutta väri alkaa tuntua haalealta ja tunkkaiselta jonkin ajan kuluttua.

  Varmaankin olet miettinyt miten saisit vaaleat kutrisi pysymään hehkuvina mahdollisimman pitkään.

  Hiusten sävy, erityisesti värjättyjen hiusten sävy, altistuu sävymuutoksille. Esimerkiksi hiusten pesu, uimavesi ja UV-säteily vaikuttavat hiusten sävyyn. Lisäksi värjättyjen hiusten taustalta alkaa helposti kuultaa hiusten luonnollinen väripigmentti. Mikä siis neuvoksi? Kukkaro ja aikataulut eivät aina anna myöten kampaajalla juoksemiseen.

   

   

   

  Lue lisää
 5. January 18, 2018

  Cuccio Colour Veneer geelilakat

  Moni on varmaan jo huomannutkin - upeat Cuccio Colour Veneer geelilakat ovat saapuneet Kauneudenverkkokauppaan!

   

  Veneer geelilakat löydät ihanina Match Makers pakkauksina, joiden kääröissä on Veneer geelilakka ja Cuccio Colour kynsilakka täsmälleen samassa sävyssä.

  Cuccio Colour Veneer on yksi maailman parhaista geelilakoista! Veneerit on kehitetty ammattilaisten avulla ammattikäyttöön. Huippulaadukas Veneer geelilakka kovettuu UV ja LED uunissa.

   

  Nyt seuraa tiukkaa asiaa ja ihastelua Veneereistä:

  Lue lisää
 6. December 12, 2017

  Kesytä pipotukka - neljä vinkkiä joilla pidät hiuksesi upeina läpi talven

  Kääk - pipotukka ja sähköisyys, mikä avuksi?

  Jääkylmä tuuli, kuiva lämmitetty huoneilma ja paksut pipot rasittavat päänahkaa ja hiuksia. Kuiva ilma suorastaan imee hiuksilta kaiken ylimääräisen kosteuden. Kuivat hiukset myös leijailevat herkästi sähköisinä, paksut kaulahuivit ja pipot usein vielä pahentavat ongelmaa. Sähköiset hiukset sojottavat, tarttuvat vaatteisiin ja kasvoille, sekä takkuuntuvat helposti.

  Kylmällä kannattaakin hoitaa hiuksia enemmän kuin normaalisti. Tasapainoiset, hyvinvoivat hiukset eivät sähköisty tai takkuunnu yhtä herkästi.

   

  Näillä neljällä vinkillä pidät hiuksesi upeina läpi talven:

   

  1. Kosteuta

  Lue lisää
 7. November 21, 2017

  Kaisan Viisi vinkkiä kuivan ihon hoitoon

  Talvella iho kaipaa ekstra kosteutta ja suojaa. Kylmä ulkoilma ja lämmitetty kuiva sisäilma kuivattavat ihoa.

  Itse ainakin huomaan ihoni kuivuvan huomattavasti herkemmin ilman viilentyessä. Erityisesti kasvojeni iho muuttuu herkemmäksi ja kädet karheammiksi. Kosmetiikkani vaihtuu talven tullessa hellävaraisempaan ja kosteuttavampaan suuntaan.

  Lue vinkit kuivan ihon hoitoon ja kurkkaa tuotevinkit alhaalta!

   

  1. Vältä ihon liiallista pesua

  Ole varovainen ettet pese ihoa liian voimakkailla puhdistusaineilla. Voimakkaat pesuaineet poistavat iholta luonnollista rasvaa, joka ylläpitää kosteustasa

  Lue lisää
 8. September 20, 2017

  Nopea aamun pelastus

  Kukapa ei nauttisi pitkistä ja rauhallisista aamuista? Kuitenkin arjen myllerryksessä rauhalliset aamut ovat usein kaukana totuudesta. Kiireinen arki ja vauhdikkaat aamut kuuluvat varmasti monen muunkin viikkoon.

  Kun olet nukkunut pommiin tai sinulla on tuhat ja yksi asiaa hoidettavana ennen töihinmenoa, tukeudu nopeisiin apuvälineisiin.

  Aina ei ole aikaa suihkulle, aamupalalle, hiustenmuotoilulle, huolelliselle meikille... ja vaikka mille muulle. Välillä on vain pakko oikaista.

   

  Kurkkaa tästä vinkkini ja luottotuotteeni nopeaan aamun pelastukseen!

   

  1. Kuivashampoo

  Lue lisää
 9. August 24, 2017

  Kaisan treenikassin suosikit

  Treenaamisesta ja liikkumisesta saa upeaa energiaa. Syksyn lähestyessä moni saa uutta puhtia omiin treenirutiineihinsa tai aloittaa kokonaan uuden harrastuksen.

  Kruunaa energinen treenifiilis virkistävillä kosmetiikkatuotteilla. Urheillessa on tärkeää pitää huolta ihon puhtaudesta ja riittävästä kosteustasapainosta. Lähde treeneihin aina meikittömillä kasvoilla!

   

  Ennen treeniä

  Pidä huolta ihostasi, puhdista meikit kasvoilta aina ennen treenejä. Aloita valmistautuminen kasvojen puhdistuksella ja meikinpoistolla.

  Kevyen meikin puhdistami

  Lue lisää
 10. August 08, 2017

  Elokuun kauneuden tehokuuri

  Kesän jälkeen tuntuu ihanalta palata tuttujen kauneusrutiinien keskelle. Ota arki vastaan kauniina ja hehkuvana - helli hiukset ja iho hehkuviksi kesän paahteen jälkeen.

   

  Hoida hiuksiasi ravitsevalla ja syväkosteuttavalla tehokuurilla

  Kesällä aurinko ja merivesi kuivattavat ja haalistavat hiuksia, sekä jättävät ne helposti karhean tuntuisiksi. Valitse viikkorutiiniisi täyteläinen syväkosteuttava, ravitseva ja pehmittävä hoitonaamio, joka palauttaa hiuksillesi luontaisen kosteustasapainon ja pehmeyden.

   

  Näillä saat takuuvarmasti pehmeät ja elinvoimaiset hiukset:

  Lue lisää
Sivu