Toimistomme ja varastomme muutosta johtuen tilausten käsittelyissä on tilapäisesti tavallista pidemmät odotusajat. Korjaamme parhaillaan asiaa, kiitos kärsivällisyydestä!

 

Meillä asiointi on turvallista! Skytukku.fi on kokonaisuudessaan suojattu 256-bittisellä SSL-suojauksella, joten henkilohtaisten tietojen antaminen on turvallista. Ulkopuoliset eivät voi seurata tiedonsiirtoa. Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden pankki- ja luottokorttien numeroita.

 

Skytukussa maksuvälineinä käyvät:

 

*  Jousto lisää tilausvahvistuksen loppusummaan laskutuspalkkion 2,90€

** Collector lisää tilausvahvistuksen loppusummaan laskutuspalkkion 2,95€

*** Käytössä vain Nouto tukusta -toimitustavalle

 

Verkkomaksu:

Käytössäsi kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa suomalainen Paytrail Oyj, käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Siirto:

Siirto on pankkirajat ylittävä reaaliaikainen mobiilisiirto. Siirto -palvelua voit käyttää valitsemalla Nordean verkkopankkipainikkeen. Nordean palvelussa klikkaa Siirto -välilehteä ja seuraa ohjeita. Huomaathan, että Nordean Siirto -palvelu toimii siis myös Osuuspankin ja S-Pankin asiakkailla.

 

PayPal:

PayPal on yhdysvaltalainen maksunvälityspalvelu, jolla voit tehdä maksut vaivattomasti ja turvallisesti. Saat lisäksi PayPal Buyer Protection -ostosuojan Skytukun tilauksillesi. Tarvitset maksutapaa varten ilmaisen PayPal-tilin.

 

MobilePay:

MobilePayllä voit maksaa nopeasti ilman korttitietojen tai verkkopankkitunnusten syöttämistä. Tarvitset maksutapaa varten ilmaisen MobilePay-sovelluksen puhelimeen asennettuna.

 

Korttimaksu:

Käytössäsi kaikki yleisimmät Suomessa käytössä olevat maksukortit; Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB. Korttimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa suomalainen Paytrail.

 

Yrityslasku:

Yrityslasku on yrityksille tarkoitettu maksutapa, jossa on aina 30 pv maksuehto. Yrityslaskua varten tarvitset Y-tunnuksen, johon sinulla on nimenkirjoitusoikeus. Lisäksi yrityksen toimintahistorian tulee olla vähintään 18 kuukauden mittainen. Maksutapahtuman yhteydessä tarkastetaan yrityksen luottotiedot. Yrityslasku-maksutavan toteuttaa Intrum Rahoitus Oy.

 

Jousto Lasku/Osamaksu:

Jousto on kotimainen maksutapa, jolla maksat ostoksesi helposti, nopeasti ja turvallisesti. Joustolla voit maksaa joko Laskulla tai Osamaksulla. Laskulla korotonta maksuaikaa on 30 vrk ja Osamaksu toimii kuten joustolaina: Maksat sinulle sopivissa erissä ja voit tehdä useampia ostoja. Ensimmäiseen laskuun lisätään 2,90 € laskutuspalkkio. Lisätietoja Jouston maksutavoista.

 

Collector Lasku/Osamaksu:

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

 

Klarna Lasku:

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi ja saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Klarna laskulla saat maksuaikaa 14 päivää. Saatuasi Klarna laskun voit päättää haluatko maksaa ostoksesi erissä. Laskutuslisä 3,95 € / lasku. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna. Lisätietoja Klarnan maksutavoista.

 

Klarna Tili:

Klarna Tilillä eli erämaksulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi ja saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Tilin avausmaksu on 0 euroa. Ostokset voidaan maksaa kerralla tai erissä, joka on 1/24 osa laskun loppusummasta, mutta vähintään 5€. Maksuaikataulu jopa 24 kk. Tilinhoitomaksu vain 3,95 € kuukaudessa. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna. Lisätietoja Klarnan maksutavoista.

 

Postiennakko:

Varma ja helppo tapa maksaa ostokset. Tilaus maksetaan suoraan noudon yhteydessä tai lähetille. Maksutapoina käyvät toimitustavasta riippuen mm. suomalaiset pankkikortit, käteinen ja joihinkin Postin tai Matkahuollon konttoreihin myös luottokortit. Tämän maksutavan käyttö nostaa postikuluja postiennakkomaksun (5,95€) verran.