Tiedote: Skytukku.fi on uudistunut, vanhat tunnukset eivät ole voimassa 30.5. alkaen. Hae uudet käyttäjätunnukset tästä.

Postipaketti

 

Tarjoamme kuljetuspalvelut Postin sekä Matkahuollon kautta ja voit myös noutaa tilauksesi Helsingin noutotukusta. Posti ja Matkahuolto noutavat meiltä lähetykset joka arkipäivä noin klo 14-16, jolloin paketit siirtyvät kuljetusyhtiön lajittelukeskukseen. Pääsääntöisesti arkisin ennen klo 10 jätetty tilaus lähtee saman tai sitä seuraavan päivän pakettinoudon myötä kuljetukseen. Ilmoitamme automaattisesti sähköpostilla kun lähetys on pakattu odottamaan seuraavaa noutoa ja kerromme myös Postin tai Matkahuollon seurantakoodin.

 


 

 - Toimitus noutopisteeseen (Postin kaikki noutopisteet & pakettiautomaatit): 4,75€ + alv

Voit valita itsellesi sopivimman noutopaikan, johon paketti saapuu pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Kun paketti on valmis noudettavaksi, saat matkapuhelimeesi saapumisilmoituksen tai lokerokoodin sisältävän tekstiviestin. Jos valitsit pakettiautomaatin, koodi näppäillään automaattiin ja saat lähetyksen lokerosta sen avautuessa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi muissa noutopisteissä. Postipakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Voit tarkastaa osoitteesi lähimmän noutopisteen tästä linkistä.

 

 - Express Business Day -paketti: 6,95€ + alv

Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Paketti kuljetetaan perille asti pääsääntöisesti klo 08 - 14 välisenä aikana 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postittamisesta. Asiakkaalle ei erikseen soiteta ja sovita toimitusaikaa. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys, mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen ja lähetys siirtyy lähimpään postiin noudettavaksi. Lähetyksen säilytysaika epäonnistuneen toimitusyrityksen jälkeen on 7 vuorokautta. Posti Express -paketit on mahdollista noutaa kiinteistön omasta Smartpost-automaatista. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen ja lähetykset ovat noudettavissa klo 18 mennessä.

 

- Kotipaketti: 9,95€ + alv

Kotipaketti kuljetetaan vastaanottajan osoitteeseen sovittuna ajankohtana. Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postittamisesta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin.

 

Lue lisää Postin kuljetuspalveluista

Postin asiakaspalvelu

 

 

 

 

- Toimitus noutopisteeseen (Matkahuollon kaikki nouto- & pakettipisteet): 4,75€ + alv

Paketti kuljetetaan vastaanottajan valitsemaan pakettipisteeseen (Matkahuolto, Matkahuollon asiamies, K-Market, R-kioski, Tokmanni tai muu Matkahuollon pakettipiste) 1-3 arkivuorokauden kuluessa lähetyksen postittamisesta. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi noutopisteessä. Lähellä-pakettien säilytysaika on 14 vuorokautta. Voit tarkastaa osoitteesi lähimmät nouto- ja pakettipisteet tästä linkistä.

 

- Jakopaketti: 6,55€ + alv

Tilaus toimitetaan arkisin vastaanottajalle perille asti. Kuljetusaika on normaalisti 1-2 työpäivää lähetyksen postittamisesta. Kuluttaja-asiakkaiden kohdalla jakeluaika sovitaan etukäteen tekstiviestillä tai soittamalla. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys, mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen ja lähetys siirtyy lähimpään Matkahuolto-toimipisteeseen noudettavaksi. Lähetyksen säilytysaika toimitusyrityksen jälkeen on saapumisviikko ja sitä seuraava viikko.

 

Lue lisää Matkahuollon kuljetuspalveluista

Matkahuollon asiakaspalvelu

 

Sky Group Finland Oy logo

- Nouto noutotukusta: 0€

Tilauksesi kerätään valmiiksi ja voit noutaa sen noutotukusta (Lääkäriliiton talo, Mäkelänkatu 2, 00500 Helsinki). Saat sähköpostitse ilmoituksen kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi. Säilytämme tilauksen 2 viikkoa. Voit maksaa tilauksen ennakkoon kaikilla käytössä olevilla maksutavoilla tai voit maksaa tilauksen noudettaessa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Noutotukku on avoinna arkisin klo 08.30 - 17.30.