Treenaamisesta ja liikkumisesta saa upeaa energiaa. Syksyn lähestyessä moni saa uutta puhtia omiin treenirutiineihinsa tai aloittaa kokonaan uuden harrastuksen.

Kruunaa energinen treenifiilis virkistävillä kosmetiikkatuotteilla. Urheillessa on tärkeää pitää huolta ihon puhtaudesta ja riittävästä kosteustasapainosta. Lähde treeneihin aina meikittömillä kasvoilla!

 

Ennen treeniä

Pidä huolta ihostasi, puhdista meikit kasvoilta aina ennen treenejä. Aloita valmistautuminen kasvojen puhdistuksella ja meikinpoistolla.

Kevyen meikin puhdistamiseen sopii mikä tahansa puhdistusaine, joka poistaa myös meikin. Itse suosin treeneissä helppoja vanulapulla käytettäviä puhdistusaineita. Pukuhuoneissa on usein ahtaat lavuaarit, joten puhdistusaineella kostutettu vanulappu on ihanan helppo ratkaisu.

Jos et käytä voimakkaita meikkejä kokeile kasvojen puhdistamiseen raikasta Byotea Gentle Micellar Water misellivettä, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti. Kevyeen meikinpoistoon sopii täydellisesti myös Vagheggin Intense Complete Cleanser 3 in 1 puhdistusaine, joka yhdistää meikinpoistoaineen, putsarin ja kasvoveden. Upea koostumus sisältää runsaasti karitevoita, joka jättää ihon suojatuksi ja kosteutetuksi, sekä antaa ihon hengittää raikkaana treenin aikana.

Voimakkaamman tai vedenkestävän meikin poistamiseen suosittelen erillistä meikinpoistoainetta täydellisen puhtauden varmistamiseksi. Treenien yhteyteen sopii täydellisesti helppokäyttöiset, käyttövalmiit Noname Cosmetics meikinpoistolaput.

 

 

 

 

 

Treenin jälkeen

Treenin jälkeen on ihana hemmotella ihoa raikkailla ja virkistävillä vartalotuotteilla.

Virkistävä ja energisoiva suihkugeeli raikastaa ihon ja saa aikaan miellyttävän pirteän olon. Virkistävä detox-vaikutteinen Naturalmente Active Shower Gel suihkugeeli raikastaa ihon 100 %:sen varmasti treenin jälkeen. Tämä kasvipohjainen suihkugeeli sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia, jotka stimuloivat nestekiertoa ja virkistävät ihoa. Herkullisen sitruksinen tuoksu herättää aistit ja virkistää kehoa. Raikastava vaikutus tuntuu upealta treenin jälkeen!

 

Muista myös kosteutus, helli ihoasi suihkun jälkeen nopeasti imeytyvillä kosteusvoiteilla. Vartalon kosteutukseen sopii esimerkiksi välittömästi imeytyvä virkistävä ja ihon kimmoisuutta parantava Naturalmente Active Body Cream vartalovoide.

Treenin jälkeisen kasvovoiteen valintaan vaikuttaa ihotyypin lisäksi treenin ajankohta. Omiin suosikkeihini kuuluvat kevyt mattapintainen Vagheggi Balance Matifying Cream kasvovoide, sekä kirkastava Naturalmente Brightening Treatment Antioxidant and Illuminating Cream kasvovoide.

Mattapintaisella voiteella saat aikaan täydellisen pohjan pitkäkestoiselle meikille, kun taas kirkastava kasvovoide jättää meikittömän ihon kauniin kuultavaksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vielä sipaus deodoranttia kainaloon ja olet valmis. Oletko kokeillut luonnollisempaa vaihtoehtoa perinteiselle deodorantille? Voidemainen Naturalmente Scentous Organic Cream deodorantti jättää ihon pehmeäksi ja pitää hien hajun kurissa koko päivän! Luonnonmukaisempi deodorantti kosteuttaa ja suojaa, sekä antaa ihon hengittää. Ei sisällä alumiinia tai muita ihohuokoisia tukkivia ainesosia.

 

Takkutukan treenikaveriksi sopii täydellisesti Tangle Teezerin Compact Styler. Compact Styler harjaan kuuluu mukaan pieni kansi, joka suojaa harjaksia ja pitää harjan uudenveroisena! Pieni harja kulkee mukana muutenkin kuin vain treeneissä, plussaa ihanasta pinkistä väristä.

Kurkkaa myös salille erinomaiset puhelinlankaponnarit. Muoviset ponnarit eivät löysty tai kastu hikoillessa ja ne on helppo irrottaa vähän takkuisistakin hiuksista.

 

Lisää treenikassiisi myös hiustyypillesi sopiva shampoo ja hoitoaine. Olen huomannut, että kosmetiikkaa kertyy kannettavaksi yllättävän paljon, suosi siis käteviä minikokoja shampoon ja hoitoaineen kanssa.

Mini-shampoot ja mini-hoitoaineet löydät näiden linkkien takaa ;)

 

Tsemppiä syksyn treeneihin kaikille! Todellinen kauneus lähtee sisältä - hyvinvoiva keho huokuu kauneutta ♥

 


Heippa kaikille täältä blogin takaa! Olen kauneudesta innostunut ja hiukan luomuun taipuva tyyppi Kauneudenverkkokaupan tekstien taustalta. Vastaan sosiaalisesta mediasta, blogista ja muista terveisistä mitä meiltä lähtee teille ihanille asiakkaillemme.

Kiitos että seuraat meitä, laita viestiä Facebookiin jos sinulla on aihe jota toivoisit meidän käsittelevän blogissa!

Iloisin terkuin Kaisa asiakaspalvelusta :)