Hei kaikki vaaleahiuksiset! Tuntuuko siltä, että kylmänvaaleat hiukset kulahtavat nopeasti värjäyksen jälkeen kellertäviksi? Katoaako kylmä vaalea kiilto hiuksiltasi nopeasti?

Kokeile supertehokkaita violettishampoita ja -hoitonaamioita! Violettishampoot kulkevat myös hopeashampoo nimellä, älä siis hämäänny ;)

Olemme saaneet vahvistusta vaaleiden hiusten ylläpitoon tarkoitettuihin violetti-tuotesarjoihimme. Tuotteiden tehokkaat violettipigmentit poistavat lämpimiä keltaisen sävyjä tehokkaasti.

Ylläpidä vaaleat hiuksesi upeina!

 

Löydät valikoimastamme useita tuotteita vaaleiden hiusten ylläpitoon, esittelemme tässä postauksessa Echoslinen S6 + M6 tuotesarjan, sekä Inebryan No-Yellow UVA tuotesarjan.

Kyseiset tuotteet ovat meillä huikean suosittuja! Niiden runsas violettipigmentti hyökkää keltaisen sävyjä vastaan ja taittaa hiuksia kylmempää vaaleaa kohti.

Molempiin tuotesarjoihin on tullut uutuutena tehokas violettipigmenttiä sisältävä hoitonaamio. Intensiiviset keltaisuutta poistavat violettinaamiot ovat täydellisiä vaalennetuille, kylmille vaaleille ja harmaille hiuksille. Naamio taittaa tehokkaasti keltaisuutta, sekä korostaa harmaita ja kylmiä sävyjä. Hoitonaamiot jättävät hiuksille kauniin silkkisen kiillon!

 

 

 

 

 

 

 

 

Erittäin pigmenttipitoiset koostumukset on yhdistetty uskomattoman tehokkaaseen hoitavaan vaikutukseen. Molemmat hoitonaamiot selvittävät, ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia.

Mikäli siis kärsit kiillon puutteesta tai kuivista latvoista -> Kokeile näitä!

 

Valitse suosikkisi uutuuksista:

Echosline S6 + M6

Tehokas shampoo ja hoitonaamio yhdistelmä poistaa keltaisuutta ja korostaa kylmiä harmaita sävyjä. Hoitonaamion paksu, intensiivisesti hoitava koostumus on täydellinen vaalennetuille hiuksille, jotka kärsivät usein kosteudenpuutteesta.

S6 ja M6 tuotteiden tehokas tehokas violettipigmentti taittaa lämpimät sävyt ja korostaa vaaleiden, vaalennettujen ja harmaiden hiusten sävyjä sekä vaaleita raitoja. Ihanteellinen vaalean hiusvärin ylläpitoon.

Echosline M6 naamio

 

 

 

 

 

 

Inebrya No-Yellow UVA

Intensiivinen keltaisuutta poistava vaikutus erityisesti vaalennetuille ja harmaille hiuksille. Taittaa tehokkaasti keltaisuutta sekä korostaa harmaita ja kylmiä sävyjä. Hoitonaamion erittäin pigmenttipitoinen koostumus on yhdistetty uskomattoman tehokkaaseen hoitavaan vaikutukseen.

Ihanteellinen aurinkoraitojen vahvistamiseen sekä kylmien vaaleiden sävyjen ylläpitämiseen. Tehokas selvittävä, ravitseva ja kosteuttava vaikutus, yhdessä violetin pigmentin kanssa saa aikaan pehmeät ja kiiltävät hiukset. Ideaalinen kylmille vaaleille hiuksille ja puhtaille vaalean sävyille.

Inebrya No-Yellow naamio

 

 

 

 

Kurkkaa myös edullinen No-Yellow Kit hoitopakkaus josta löydät shampoon ja hoitonaamion edulliseen pakettihintaan!