Upeat luonnonmukaiset Naturalmente Breathe meikit! Naturalmente tuotteet on valmistettu kasvipohjaisista ainesosista ihosi hyvinvoinnin puolesta. Anna luonnon korostaa kauneuttasi!

 


Luonnonkosmetiikkaa vaativaan käyttöön, Naturalmente meikit on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaisin menetelmin, silti unohtamatta laadukkaan ja pitkäkestoisen meikin vaatimuksia.

 

Naturalmente Breathe tuotteet on valmistettu ihanan hoitavasta kasvipohjasta, eivätkä ne sisällä alumiinia, ftalaatteja, parabeeneja tai muita haitallisia synteettisiä ainesosia. Naturalmente Breathe meikkien ainesosat tulevat suoraan luonnosta, kasvien ja kukkien öljyistä sekä uutteista.

Naturalmente Breathe tuotteilla luot pitkäkestoisen ja virheettömän meikin jokaiseen tilaisuuteen. Naturalmente Breathe meikit pysyvät iholla pitkään ja varisematta, ne soveltuvat myös ammattikäyttöön. Sarjan sävyt ovat sekoitettavissa keskenään, voit siis sekoittaa juuri täydellisen sävyn esimerkiksi meikkivoiteelle.

 

banner_naturalmente_kauneuden_verkkokauppa_vagheggi_hoitolatukku_kauneudenhoito_kauneustukku_kasvohoito_vartalohoito_hyvinvointi_skygroup_skytukku_kauneudenverkkokauppa

 

Kasvipohjaiset Naturalmente tuotteet ovat hellävaraisia iholle ja tuotesarjan meikit soveltuvat myös kaikista herkimmällekin iholle! Naturalmenten meikkivalikoimasta löydät monipuoliset tuotteet virheettömään meikkipohjaan, upeisiin huuliin ja dramaattisiin silmiin.

Naturalmente Breathe on kokonaisvaltainen kannanotto hyvinvoinnin puolesta. Koe samettiset voiteet ja puuterit, jotka kosteuttavat sekä luovat tasaisen, kauniin ihon. Lisää halutessasi huuli- ja silmämeikki, ja korosta parhaita puoliasi antamalla luonnon värien inspiroida ja heijastaa kauneuttasi!

 


 

Naturalmenten meikit ovat pitkäkestoisia eivätkä varise. Tavallisen laatukosmetiikan ominaisuuksien lisäksi, Breathe meikit muodostavat ainutlaatuisen, hoitavan kokonaisuuden. Tuotteet on vahvistettu tasapainottavilla, suojaavilla ja antibakteerisilla aktiivisilla ainesosilla.

Korkean laadun lisäksi Naturalmente meikit on pakattu kauniisiin ekologisesti kestäviin pakkauksiin, pahvi ja kierrätysmuovi ovat ympäristöystävällinen valinta. Pakkaukset ovat myös vastustamattoman kauniita!

make-up-naturalmente-breathe_kauneuden_verkkokauppa_vagheggi_hoitolatukku_kauneudenhoito_kauneustukku_kasvohoito_vartalohoito_hyvinvointi_skygroup_skytukku_kauneudenverkkokauppa

 

Kokeile rohkeasti Breathe meikkejä eri tilaisuuksiin. Nappaa tästä vinkit omaan käyttöösi!

 

TÄYDELLINEN POHJA:

Pohjusta iho peittävällä Liquid Foundation meikkivoiteella tai kevyemmällä Compact Foundation meikkipuuterilla. Peitä vielä ihon pienet virheet Concealer peitevoiteella. Täydellisen peittävä Liquid Foundation meikkivoide tasoittaa ihon pinnan ja piilottaa kaikki epätasaisuudet. Breathe meikkivoiteiden sävyt sulautuvat toisiinsa täydellisesti, voit siis sekoittaa juuri oikean sävyn!

Kiinnitä vielä meikkipohja kevyellä kerroksella Compact Powder puuteria, sekä viimeistele aurinkopuuterilla ja poskipunalla. Compact Powder puuteri on paras levittää suurella puuterisudilla, pyöräytä sutia puuterissa ja kopauta ylimääräinen meikki siveltimestä ennen sipaisua kasvoille.

Vinkki luonnolliseen ja kevyeen meikkipohjaan: ohenna Liquid Foundation meikkivoidetta sekoittamalla siihen tippa suosikki seerumiasi. Lopputuloksena hehkuva ja luonnollinen iho!

 

INTENSIIVINEN KATSE:

Aloita halutessasi Eye Shadow luomivärillä, käytä yhtä tai useampaa sävyä haluamaasi lopputulokseen. Luomiväreillä luot kaunista utua ja upeita varjostuksia. Naturalmente Breathe luomivärit sisältävät runsaasti pigmenttejä ja pysyvät varisematta paikoillaan. Luomiväri on helpoin levittää ja häivyttää hienolla luomivärisiveltimellä.

Lisää luomivärin jälkeen upeat rajaukset silmiin. Dramaattiseen utuiseen ilmeeseen kokeile piirtää rajaus Eye Pencil rajauskynällä ja taputtele sormin tai aplikaattorisiveltimellä utuiseksi. Ihastu myös tarkkaan Eye Liner nestemäiseen rajausväriin! Eye Liner rajausväri on uskomattoman hellävarainen, ei kirvele silmiä!

Viimeistele silmät lisäämällä tuuheuttava Mascara ripsiväri. Häikäise katseellasi!

 

HURMAAVAT HUULET:

Lisää viimeisenä huulimeikki, rajaa huulet Lip Pencil huultenrajauskynällä ja levitä Lip Stick huulipuna tai Lip Gloss kiilto. Tai pidä huulet luonnollisina ja lisää vain kevyt kiilto. Upeaa täyteläisyyttä saat levittämällä huulipunan rajatuille huulille ja lisäämällä kevyesti kiiltoa huulten keskiosiin!

 


 

Oli tyylisi mikä tahansa luonnollisesta dramaattiseen, tarjoa kasvoillesi vain parasta. Hemmottele itseäsi laadukkaalla luonnonmukaisella kosmetiikalla!

 
Italian-Naturalmente_maisema_kauneuden_verkkokauppa_vagheggi_hoitolatukku_kauneudenhoito_kauneustukku_kasvohoito_vartalohoito_hyvinvointi_skygroup_skytukku_kauneudenverkkokauppa