SHE Fashion Care Mask hiusnaamio hiustenpidennyksille 500 mL

SKU
SC-FC02
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

SHE Fashion Care Mask hiusnaamio hiustenpidennyksille.

Tehokkaasti ravitseva ja syväkosteuttava hoitonaamio erityisesti hiustenpidennyksille sekä kuiville, karheille ja käsitellyille hiuksille.

Hiusnaamion Nutrilux Complex -yhdisteen sisältämät Kamelian ja granaattiomenan siemenistä uutetut öljyt ja kosteuttat keramidit sitovat tehokkaasti kosteutta syvälle hiusrunkoon, aikaansaaden todella vahvat ja elinvoimaset hiukset. Ehdoton tuote hiustenpidennyksille.

Edut:

  • Ehdoton tuote hiustenpidennyksille
  • Tehokas syväkosteuttava ja ravitseva vaikutus
  • Hellävarainen hiuksille
  • Selvittää tehokkaasti
  • Aikaansaa silkkiset, kiiltävät ja helposti hallittavat hiukset

Sisältää Nutrilux Complex -yhdisteen, jonka sisältämät Kamelian ja granaattiomenan siemenistä uutetut öljyt ja kosteuttat keramidit sitovat tehokkaasti kosteutta syvälle hiusrunkoon, aikaansaaden todella vahvat ja elinvoimaset hiukset. Ehdoton tuote hiustenpidennyksille.

 

So.Cap on 1970- luvulla perustettu italialainen yritys, joka on erikoistunut hiustenpidennysten ja peruukkien valmistukseen. Kaikki pidennykset punotaan Italiassa.

SHE by So.Cap on Euroopan suurin erityisesti 100 % aitoon ihmisen hiukseen keskittynyt hiustenpidennysten valmistaja, joka tarjoaa pidennyksilleen ammattilaisen tekemänä kuuden kuukauden takuun. So Cap on myös laajasti käytössä USA:ssa So Cap USA tytäryhtiönsä kautta.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi SHE Fashion Care Mask hiusnaamio hiustenpidennyksille
Käyttöohje

Levitä kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SHE Fashion Care Mask hiusnaamio hiustenpidennyksille 500 mL
Your Rating