Naturalmente Mandorla Strengthening Oil Luomu kylmäpuristettu manteliöljy mini 50 mL

SKU
NA-AO21002
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Luonnollinen kylmäpuristettu makeamanteliöljy ihon ja hiusten hoitoon. Manteliöljy on hellävarainen ja soveltuu kaikille iho- ja hiustyypeille. Voimakkaasti kosteuttava, ravitseva ja virkistävä koostumus ei ärsytä ihoa.

Erittäin tehokas apu kuivalle iholle ja hiuksille. Tulehduksia ehkäisevä manteliöljy sisältää runsaasti kynsiä ja hiuksia vahvistavaa D-vitamiinia. Soveltuu myös erinomaisesti raskausarpien ehkäisyyn ja hoitoon. Ihana tehokosteuttaja hiuksille ja iholle!

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Erinomainen ihon ja hiusten hoitoon
  • Hellävarainen ja luonnollinen
  • Soveltuu kaikille iho- ja hiustyypeille
  • Parantaa ihon ja hiusten elastisuutta
  • Sisältää kylmäpuristettua manteliöljyä

 

Manteliöljy: Luonnollinen kasviöljy tunnettu pehmittävästä ja kosteuttavasta vaikutuksesta, pehmittää ja heleyttää.

 

Ihon hoitoon: Manteliöljy imeytyy iholle nopeasti. Erinomainen erittäin kuivan ihon hoitoon. Hellävarainen manteliöljy soveltuu myös herkälle vauvan iholle. Erinomainen raskausarpien hoitoon ja ehkäisyyn. Manteliöljy toimii erinomaisesti myös meikinpoistoon!

Hiusten hoitoon: Manteliöljy ravitsee ja vahvistaa hiuksia. Monikäyttöinen apu kuiville hiuksille. Aikaansaa vahvat, pehmeät ja elinvoimaiset hiukset.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Erot perinteiseen kosmetiikkaan:

  • Tuotteet Naturalmentella koostuvat monenlaisista eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden sekoituksista.
  • Ainesosat ovat tarkkaan valittuja niiden aromaterapeuttisten ominaisuuksien perusteella edistämään kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia.
  • Naturalmenten tuotteet eivät sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, synteettisiä hajusteita, muovia, DEA-, SLS-, SLES-yhdisteitä eikä parabeeneja.
  • 100% puhtaat kasviuutteet ja eteeriset öljyt luomuviljelmiltä.

Valmistusmaa Italia. Öljyn alkuperämaa Saksa.

Lisätietoja
Nimi Mandorla Strengthening Oil Luomu kylmäpuristettu manteliöljy mini
Käyttöohje

Ihon hoitoon: Levitä muutama tippa puhtaalle iholle ja hiero hellästi kunnes öljy on kokonaan imeytynyt. Kokeile lisätä tippa tavallisen kosteusvoiteen sekaan kevyemmän vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Hiusten hoitoon: Levitä kosteille hiuksille ennen pesua, hiero pieni määrä öljyä hiuspohjaan ja latvoihin. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja pese hiukset normaalisti. Voit myös levittää muutaman tipan öljyä puhtaiden, pyyhekuivien hiusten latvoihin.

Säilytä viileässä paikassa valolta suojattuna.

INCI

INCI: Prunus amygdalus dulcis.

Öljyn alkuperämaa: Saksa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naturalmente Mandorla Strengthening Oil Luomu kylmäpuristettu manteliöljy mini 50 mL
Your Rating