Naturalmente Jojoba Hydrating Oil Luomu kylmäpuristettu jojobaöljy 100 mL

SKU
NA-AO20002
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Luonnollinen kylmäpuristettu jojobaöljy ihon ja hiusten hoitoon. Jojobaöljy suojaa ja edistää solujen hapensaantia sekä stimuloi niiden uusiutumista. Pehmittävä ja tulehduksia vähentävä vaikutus.

Jojobaöljyllä on erittäin matala triglyseridi pitoisuus, joten se soveltuu erinomaisesti myös rasvoittuvan ihon hoitoon. Ihana tehokosteuttaja hiuksille ja iholle!

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Erinomainen ihon ja hiusten hoitoon
  • Hellävarainen ja luonnollinen
  • Soveltuu kaikille iho- ja hiustyypeille
  • Sisältää kylmäpuristettua jojobaöljyä

 

Jojobaöljy: Kosteuttava, ravitseva ja pehmittävä vaikutus. Suojaa ja elvyttää. Aikaansaa samettista pehmeyttä iholle ja hiuksille.

 

Ihon hoitoon: Jojobaöljy imeytyy iholle nopeasti eikä jätä rasvaista kiiltävää pintaa. Erinomainen kasvoille, hoitaa tehokkaasti kuivaa ja pintakuivaa ihoa. Anti-ageing vaikutus. Aikaansaa valovoimaisen, pehmeän ja joustavan ihon.

Hiusten hoitoon: Jojobaöljy kosteuttaa ja jälleenrakentaa hiuskuitua. Monikäyttöinen apu hiuksille. Aikaansaa pehmeät, kosteutetut ja elinvoimaiset hiukset. Jojobaöljy vahvistaa hiusrakennetta sekä korjaa ja ehkäisee kaksihaaraisia.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Erot perinteiseen kosmetiikkaan:

  • Tuotteet Naturalmentella koostuvat monenlaisista eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden sekoituksista.
  • Ainesosat ovat tarkkaan valittuja niiden aromaterapeuttisten ominaisuuksien perusteella edistämään kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia.
  • Naturalmenten tuotteet eivät sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia, väriaineita, synteettisiä hajusteita, muovia, DEA-, SLS-, SLES-yhdisteitä eikä parabeeneja.
  • 100% puhtaat kasviuutteet ja eteeriset öljyt luomuviljelmiltä.

Valmistusmaa Italia. Öljyn alkuperämaa USA.

Lisätietoja
Nimi Jojoba Hydrating Oil Luomu kylmäpuristettu jojobaöljy
Käyttöohje

Ihon hoitoon: Levitä muutama tippa puhtaalle iholle ja hiero hellästi kunnes öljy on kokonaan imeytynyt. Ihanteellinen yövoiteena. Kokeile lisätä tippa tavallisen kasvovoiteen sekaan kevyemmän vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Hiusten hoitoon: Levitä kosteille hiuksille ennen pesua, hiero pieni määrä öljyä hiuspohjaan ja latvoihin. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja pese hiukset normaalisti. Voit myös levittää muutaman tipan öljyä puhtaiden, pyyhekuivien hiusten latvoihin.

Säilytä viileässä paikassa valolta suojattuna.

INCI

INCI: Simmondsia californica.

Öljyn alkuperämaa: USA.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naturalmente Jojoba Hydrating Oil Luomu kylmäpuristettu jojobaöljy 100 mL
Your Rating