Inebrya Blondesse Blonde Miracle Drops hiusöljy 50 mL

SKU
IN-1026177
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Blondeille ja vaaleille hiuksille soveltuva hiusseerumi, jossa on lämpösuoja. Vaaleaa hiusten väriä korostava hoitotuote – varustettu kirkastavalla saastesuojalla.

Tuo esiin viileät sävyt jättäen hiukset välittömästi kirkkaiksi, kiiltäviksi ja silkinpehmeiksi. Rikastettu kookosöljyllä. Sopii kaikille hiustyypeille, aikaansaa hoitavan ja tukevan suojakalvon katkeamisalttiisiin ja kaksihaaraisiin hiusten kohtiin.

100% vegaaninen. Ei sisällä parabeeneja, sulfaattisia tensidejä tai parafiinia.

Tuotteen koostumuksessa kookosöljy, violetit pigmentit sekä saastesuoja!

Violetti Pigmentti - Violetit pigmentit neutralisoivat hiuksissa ei-toivottuja keltaisia sävyjä ja täydellistävät hiusten blondia väriä, korostaen kylmiä sävyjä.

Saastesuoja - Kosteuttavien ominaisuuksiensa lisäksi tuotteen saastesuoja on luonnollinen ja biohajoava arvokas vaihtoehto perinteisille kelatoiville aineille.

Kookosöljy kosteuttaa, ravitsee, suojaa ja vahvistaa hiuskuitua. Edesauttaa hiusten kasvua, jättää hiukset silkinpehmeiksi ja kiiltäviksi.

 

Tuoksun ominaisuudet: Hedelmäinen, makea, kookoksen ja mangon nuotit. Ylänuotin tuoksut: Jasmiini, lakritsi. Keskinuotin tuoksut: Kookosmaito, karamelli, valkoinen myski, vanilja. Pohjanuotin tuoksut: Mango, persikka, aprikoosi, omena.

Blondesse on Inebryan ammattituotesarja, jonka monipuolisuus ja turvallisuus täyttää kaikki odotukset ja tarpeet vaaleiden hiuksien tavoittelussa, ylläpidossa ja hoidossa – niin itsehoidossa kuin ammattikäytössä. Tuotteessa on kaksi yksinoikeudella patentoitua teknologiaa. Lopputuloksena on hoidetut, silkinpehmeät, eloisat, ravitut ja upeanväriset hiukset.

 

Valmistettu Italiassa.

Lisätietoja
Nimi Blondesse Blonde Miracle Drops hiusöljy
Käyttöohje

Levitä muutama tippa kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Älä huuhtele. Jatka haluamallasi hiusten muotoilulla.

Levitettäessä kosteisiin hiuksiin:

  • Suojaa hiuksia lämpökäsittelyltä
  • Tekee hiuksista helposti kammattavat
  • Silottaa hiuksen rakennetta

Levitettäessä kuiviin hiuksiin / muotoilun jälkeen:

  • Tekee hiuksista silkkiset ja kiiltävät
  • Suojaa ja tukee katkeamisalttiita hiuksia sekä auttaa ennaltaehkäisemään kaksihaaraisia
INCI

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Caprylic/Capric Triglyceride, Bumetrizole, Cocos Nucifera Oil (Cocos Nucifera (Coconut) Oil), Coumarin, C.I. 60725 (D&C VIOLET 2), CI 61565 (D&C GREEN 6).

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Inebrya Blondesse Blonde Miracle Drops hiusöljy 50 mL
Your Rating