Inebrya 3/0 Color Cream hiusväri 100 mL

SKU
IN-COL3-0
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Väri: Dark Chestnut, perussävy 3/0. Keskilämmin pohja, keltainen/vihreä pääsävy.

Inebrya Professional Color on ammattikäyttöön kehitetty italialainen kestoväri, joka takaa valovoimaiset luonnolliset värit 100 % harmaanpeittävyydellä. Ylellinen voidemainen koostumus on vahvistettu pellavansiemenöljyllä ja aloe veralla.

Erinomaisen peittokyvyn omaava hiusväri, jonka hoitava koostumus saa aikaan kauniin hohdokkaan ja pitkään kestävän värin. Upea värisarja, jossa yli 100 kaunista ja värikartalle uskollista sävyä.

Inebrya Color on tehokas ja monipuolinen värisarja, joka vastaa ammattilaisen ja asiakkaan kaikkia odotuksia. Ylellinen, korkealaatuinen koostumus takaa kauniin, hohdokkaan ja pitkään kestävän värin.

Laaja väriskaala on luotu tuomaan valinnanvaraa intensiivisistä, loistavista ja pitkäkestoisista sävyistä. Ravitsevat ja hoitavat ominaisuudet perustuvat Pellavasiemenöljyyn sekä Aloe Veraan, jotka auttavat vähentämään ihon ärsytystä ja tuovat luonnollisen suojan sekä hiuksille, että hiuspohjalle.

Laaja yli 100 sävyn valikoima.

Edut:

  • 100 % harmaan peittävyys
  • Upeat luonnolliset sävyt
  • Pitkäkestoinen ja upean kiiltävä lopputulos
  • Monipuolinen ja laaja väriskaala
  • Helposti sekoitettava voidemainen koostumus
  • Helpot, kansainväliset värikoodit, sekä erittäin tarkat väritupsut
  • Ennustettava ja tarkka lopputulos


Aktiiviset ainesosat:

  • Pellavansiemenöljy: Ravitsee, suojaa ja on vahvasti antioksidanttinen. Suojaa erityisesti hiusten latvoja ja antaa kiiltoa.
  • Aloe Vera: Rauhoittava, pehmittävä ja kosteuttava vaikutus.

 

Pehmeä voidemainen koostumus muodostaa helposti levitettävän homogeenisen värimassan, joka takaa täydellisen kiinnittymisen hiusrunkoon ja antaa tasaisen lopputuloksen luotettavasti kaikille hiustyypeille.

Inebrya Color on yksi Euroopan suosituimmista värisarjoista jo 2000-luvun alusta lähtien. Värit valmistetaan Pettenon Cosmetics S.p.A omalla tehtaalla Italiassa. Pettenon Cosmetics on toiminut vuodesta 1946 asti ja tuottaa nykyään 40 miljoonaa tuotetta joka päivä! Suomessa Inebrya hiusvärit ovat käytössä yli 800 kampaamossa ja yleisin kuulemamme palaute on “..ehdottomasti paras väri markkinoilla!”

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi 3/0 Color Cream hiusväri
Käyttöohje

Katso tarkat käyttöohjeet verkkokaupan Käyttöohjeet - osiosta.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Inebrya 3/0 Color Cream hiusväri 100 mL
Your Rating