Echosline 6% Seliar Activator Cream hapete 1000 mL

SKU
EL-1020216
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Seliar Synergy aktivaattori on erityinen kehite ammoniakittomille Seliar Synergy hiusväreille, voimakkuus vol 20, 6 %. Koostumukseltaan voidemainen hapete sekoittuu värin kanssa täydelliseksi värimassaksi taaten yhtenäisen ja tasaisen värin sekä erinomaisen levitettävyyden.

Eksklusiivinen, täysin stabilisoitu koostumus takaa parhaimman mahdollisen harmaan peittävyyden sekä ainutlaatuisen kiillon. Hajustamaton. Pullossa annostelua helpottava Flip-Top korkki!

Voimakkuus: vol 20, 6 %

Ominaisuudet:

  • Sisältää vetyperoksidia vol 20, 6 %
  • Stabilisoitu koostumus kehittyy tasaisesti koko vaikutusajan
  • Emulsiomainen hapete on helppo sekoittaa
  • Muodostaa homogeenisen värimassan
  • Edistää tasaisen ja tarkan lopputuloksen kehittymistä
  • Hajustamaton koostumus
  • Sisältää hoitavia ainesosia
  • Flip-Top korkki, helpottaa annostelua
  • Takaa tarkan ja luotettavan lopputuloksen

Arganöljy: Sisältää erityisen runsaasti välttämättömiä rasvahappoja (mm. linoli- ja tyydyttämättömiä rasvahappoja), vitamiineja ja antioksidanttisia ainesosia, jotka antavat verrattoman suojan hapettumista ja vapaiden radikaalien haitallista toimintaa vastaan. Ravitsee ja syväkosteuttaa.

Keratiini: Vahvistaa hiusta parantamalla sen rakennetta sisältä ulos, minkä ansiosta hiukset saavat takaisin terveen luonnollisen rakenteensa. Keratiini täyttää hiuksen reiät ja aukot, ja hiuksista tulee kiiltävämmät, taipuisammat ja helpommat muotoilla.

Silkkiproteiini: Kosteuttaa sekä parantaa hiusten rakennetta ja kiiltoa. Silkkiproteiini muodostaa ohuen kalvon hiuksen pintaan, joka suojaa hiusta vaurioilta ja kulumiselta.

 

Ammattikäyttöön valmistetut laadukkaat italialaiset hapetteet takaavat luotettavan lopputuloksen. Korkealaatuinen hapete parantaa värien ja vaalennusaineiden ominaisuuksia. Valikoimamme hapetteet sekoittuvat täydellisesti väri- ja vaalennusaineiden kanssa, muodostaen täyteläisen homogeenisen massan.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi 6% Seliar Activator Cream hapete
Käyttöohje

Katso tarkat käyttöohjeet verkkokaupan Käyttöohjeet - osiosta.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Echosline 6% Seliar Activator Cream hapete 1000 mL
Your Rating