• -35%

Echosline Seliar Kromatik Protector värisuoja 10 x 21 mL

SKU
EL-1022707
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Jälleenrakentava värisuoja värjätyille ja vaalennetuille hiuksille. Vahvistaa ja suojaa hiusrakennetta värjäys- ja vaalennusprosessin aikana sekä permanenttikäsittelyiden aikana. Parantaa hiusten rakennetta ja ulkonäköä intensiivisen aminohappokoostumuksen ansiosta.

Sopii kaikenlaatuisille hiuksille, Kromatik Protectorin kanssa voit huoletta vaalentaa ja värjätä hiuksia entistä rohkeammin. Virkistää, jälleenrakentaa ja suojaa hiuksia intensiivisesti. Ei vaikuta kemialliseen hoitoprosessiin, hoitoaika, käyttö ja tulokset pysyvät hoidoissa normaaleina.

Edut:

  • Vahvistaa ja suojaa hiusrakennetta
  • Parantaa hiusten rakennetta ja ulkonäköä
  • Intensiivinen amonihappokoostumus
  • Sopii kaikenlaatuisille hiuksille
  • Virkistää, jälleenrakentaa ja suojaa hiuksia intensiivisesti
  • Ei vaikuta kemialliseen hoitoprosessiin
  • Helppo käyttää, sekoitetaan suoraan värin tai vaalennusaineen kanssa

 

Seliar Kromatik - Terveempien ja kauniimpien hiusten puolesta!

 

Seliàr Kromatik sarja on kehitetty tasapainottamaan hiusrakennetta kemiallisen käsittelyn yhteydessä. Erityinen koostumus korjaa ja tiivistää hiusrakennetta. Kromatik tuotesarjasta löydät Kromatik värisuojan, shampoon ja hoitonaamion. Ihanteellinen käytettäväksi värjäyksen, vaalennuksen tai permanenttikäsittelyn yhteydessä sekä kotihoitona ylläpitämään värin kestoa. Ylläpitää värin intensiivisenä ja kirkkaana pitkään.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Seliar Kromatik Protector värisuoja
Käyttöohje

Värjäyksen yhteydessä: Lisää vähintään 50 ml väriainetta ei-metalliseen kulhoon, sekoita vetyperoksidi tarvittaessa värin kanssa. Lisää valmiiseen seokseen 3,5 ml Kromatik Protector nestettä. Jatka normaalisti värjäysprosessia.

Vaalennuksen yhteydessä: Lisää vähintään 20 g vaalennusainetta ei-metalliseen kulhoon, sekoita tarvittava määrä vetyperoksidia vaalennusaineen kanssa. Lisää valmiiseen seokseen 7 ml Kromatik Protector nestettä. Jatka normaalisti vaalennusprosessia.

Permanentin yhteydessä: Käytä ennen permanenttiaineen levittämistä. Sekoita 20 ml vettä ja 3,5 ml Kromatik Protector nestettä kulhossa. Levitä seos kamman avulla tasaisesti kosteille hiuksille ennen rullien laittoa. Jätä seos hiuksiin ja jatka permanenttikäsittelyä normaalisti.

 

Huom! Älä muuta Kromatik Protector-nesteen annostusta vaikka käyttäisit vähimmäismäärää enemmän väri- tai vaalennusainetta.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Echosline Seliar Kromatik Protector värisuoja 10 x 21 mL
Your Rating