Echosline

Karbon 9 Charcoal Color värikartta

Echosline Karbon9 Charcoal Color värisarjan upea värikartta, jossa erittäin tarkat väritupsut kaikille sävyille (6 väriä).


Karbon 9 Charcoal Color on aktiivihiiltä sisältävä, vegaaninen ja PPD-vapaa hiusvärisarja erittäin puhtaan vaalean lopputuloksen aikaansaamiseksi.


Puhdistavan bambupuun aktiivihiilen ansiosta hiusvärin harmaa, kermainen koostumus mahdollistaa uskomattoman puhtaat vaaleat hiukset, neutraloiden tehokkaasti ei-toivotun lämmön.


 

Kartan koko on noin 15,5 x 28 cm.

Echosline värikartat valmistetaan käsityönä Italiassa. Kartassa on erittäin tarkat hiustupsut jokaiselle sävylle (6 sävyä)

 

Karbon 9 Charcoal Color on erityisesti kehitetty vaaleille, vaalennetuille ja raidoitetuille hiuslaaduille. Tuotesarjan aktiiviset ainesosat on valittu erityisesti niiden tehokkaiden puhdistavien ja ravitsevien ominaisuuksiensa ansiosta. Karbon 9 Charcoal Color värisarja takaa uskomattoman puhtaan lopputuloksen ja upean valovoimaisuuden.

Karbon 9 sarjan ammattituotteet on erityisesti suunniteltu vastaukseksi kaikkiin vaaleiden hiusten tarpeisiin. Erityisesti luonnostaan vaaleille, vaalennetuille ja raidoitetuille hiustyypeille, kun haetaan puhdasta lopputulosta ilman toivottuja lämpimiä sävyjä.

 
Valmistusmaa Italia.

Sekoitussuhde 1:2.

Määrittele tarvittavan väriseoksen määrä riippuen hiuksien pituudesta ja paksuudesta. Sekoita ei-metallikipossa 1 osa väriä ja 2 osaa hapetetta (Echosline 2,1% tai 3%).

Ohjeellinen vaikutusaika on 5-20 minuuttia, halutusta lopputuloksesta riippuen.

Huuhtele väriaineseos huolella pois. Tarkista, ettei iholle, esim. hiusrajaan, ole jäänyt väriä. Käsittele hiustyypille sopivilla hoitotuotteilla.

Lähettäjä:

Vastaanottaja: