Noname Cosmetics Meikkimuna Muotoiltu

SKU
NC-M401
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Meikkimaailman mullistanut meikkisieni. Ainutlaatuinen muoto ja materiaali takaavat virheettömän ja rajattoman meikkaustuloksen. Käytetään kostutettuna.

Täydellinen esim. meikkivoiteille, BB- tai CC-voiteille, primerille, puutereille ja voidemaisille poskipunille. Muotoiltu meikkimuna on todella helppokäyttöinen!

Meikkauksen mullistava meikkisieni!

 

Ainutlaatuinen muoto ja materiaali takaavat virheettömän ja rajattoman meikkaustuloksen. Täydellinen esim. meikkivoiteille, BB- tai C-voiteille, primerille, puutereille ja voidemaisille poskipunille. Käytetään kostutettuna.

Valmistettu lateksittomasta kosteutta imevästä ja turpoavasta polyuretaanista. Materiaalin alkuperämää on USA.

Noname Cosmetics meikkimunan isommalla puolella levitetään meikkivoide ja pienellä päällä saa laitettua peitevoiteen nenänpieleen sekä suun ja silmien ympärille.

Sieni kastellaan ennen käyttöä ja taputellaan kuivaksi pyyhkeeseen. Sienen pitää olla nahkea, ei märkä. Laita kasvoille meikkivoidetta sormin tai siveltimellä ja ala levittää sienellä. Älä vetele vaan taputtele. Taputtele pitkin kasvoja toistaen toiselle puolelle ja häivyttele vähän rajoja.

 

Koko kuivana: noin 40x60mm

 

Valmistusmaa: Kiina

Materiaalin alkuperä: USA

Lisätietoja
Nimi Meikkimuna Muotoiltu
Käyttöohje

Kostuta sieni vedellä. Purista ylimääräinen vesi pois.

Sipaise meikkivoidetta kasvoille sormin tai siveltimellä ja levitä/tasoita se sienellä taputellen. Käytä pyöreää osaa otsalla, leualla ja poskilla ja kapeaa kärkeä silmien, nenän ja suun ympärillä (nenänpielet, näppylät yms.). Älä vedä sientä iholla, levitä meikkipohja taputellen!

Pese sieni käytön jälkeen saippualla tai kasvojen puhdistusaineella ja purista kuivaksi.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Noname Cosmetics Meikkimuna Muotoiltu
Your Rating