Universal Nails Liquid Latex Nestemäinen Lateksi 15 mL

SKU
UN-6106105001
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Liquid Latex nestemäinen lateksi, joka muodostaa kumimaisen kynsinauhoja ja ihoa suojaavan kalvon esim. koristellessa stamping-tekniikoilla. Helpottaa työskentelyä geeli- ja kynsilakkauksessa ja -koristelussa.

Tuotetta levitetään kynsien ympäröivälle iholle - se kuivuu nopeasti ja suojaa ihoa kynsityöskentelyn, lakkauksen ja koristelun aikana. Tuote lähtee vaivattomasti iholta irrottamalla.

Liquid Latex nestemäinen lateksi, joka on tarkoitettu suojaamaan kynsinauhoja ja kynsiä ympäröivää ihoa esim. koristellessa stamping-tekniikoilla. Helpottaa työskentelyä geeli- ja kynsilakkauksessa ja koristelussa - tuote kuivuu nopeasti ja suojaa ihoa kynsityöskentelyn, lakkauksen ja koristelun aikana. Tuote lähtee vaivattomasti iholta irrottamalla.

 

Ominaisuudet:

  • Nestemäinen lateksi
  • Suojaa kynsinauhoja ja kynsiä ympäröivää ihoa kynsityöskentelyn ja koristelun aikana
  • Erinomainen apu esimerkiksi stamping-tekniikoissa
  • Kuivuu nopeasti
  • Lähtee vaivattomasti iholta irrottamalla


Laadukkaat Universal Nails tuotteet on erityisesti suunniteltu ammattikäyttöön, mutta soveltuvat niin aloittelijalle kuin vaativalle ammattilaiselle - taattua Made in Germany -laatua vuosikymmenien kokemuksella.

Valmistusmaa: Saksa

Lisätietoja
Nimi Liquid Latex Nestemäinen Lateksi
Käyttöohje

Levitä nestemäinen lateksi kynsinauhojen iholle kynnen rajaa myötäillen ja anna kuivua. Kun olet tehnyt kynsilakkauksen tai geelilakkauksen ja mahdolliset kynnen koristelut, voit irrottaa lateksin pois.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Universal Nails Liquid Latex Nestemäinen Lateksi 15 mL
Your Rating