RefectoCil Developer Cream hapetin 3% 100 mL

SKU
CG-2680034
Varastossa
Yleiskatsaus

Stabilisoitu voidemainen hapete. Erinomaisesti värimassan kanssa sekoittuva voidemainen, stabilisoitu, laadukas kehite ripsien ja kulmien kestoväreille.

Soveltuu erityisesti RefectoCil kestoväreille, mutta voidaan käyttää myös muiden sarjojen kanssa.

RefectoCil Oxidant 3% creamhapete sopii sekoitettavaksi RefectoCil – värien kanssa, ja sekoitus on koostumuksensa ansiosta helppo levittää ripsille ja kulmakarvoille.

Käytännöllisen korkin vuoksi tuotetta on helppo puristaa ulos tippa kerrallaan. Korkki myös takaa sen, että hapetteeseen ei pääse epäpuhtauksia. Riittää noin 200 käyttökertaan.

HUOM - Ei sovellu käytettäväksi RefectoCil Sensitive ripsi- ja kulmakestovärien kanssa.

 

RefectoCil on maailman johtava brändi ripsien ja kulmien kestoväreissä. RefectoCil kestovärillä luot intensiivisen, pitkäkestoisen ja luotettavan lopputuloksen kerta toisensa jälkeen. Kestovärillä värjäystulos kestää jopa 6 - 8 viikkoa täydellisen tahraamattomana ja vedenkestävänä.

 

Valmistusmaa Itävalta.

Lisätietoja
Nimi Developer Cream hapetin 3%
Käyttöohje

Sekoita 15-20 tippaa RefectoCil Oxidant 3% voidemaista hapetetta 2 cm RefectoCil – väriä. Sekoita tikulla kunnes väri on sekoittunut tasaiseksi massaksi. Käytä väri välittömästi sekoittamisen jälkeen, ja noudata ohjeita, jotka löytyvät RefectoCil – väreistä.

 

Katso tarkat käyttöohjeet verkkokaupan Käyttöohjeet - osiosta.

INCI Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Ceteareth-20, Phosphoric Acid, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenacetin.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:RefectoCil Developer Cream hapetin 3% 100 mL
Your Rating