Inebrya Shecare Repair Magic Spray Hoitosuihke 200 mL

SKU
IN-1026275
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Shecare Repair -tehohoidon vaihe 2. Shecare Repair Magic Spray on uudistava ja jälleenrakentava hoitosuihke erityisesti vaurioituneille ja huonokuntoisille hiuksille. Aikaansaa joustavat, elinvoimaiset, uskomattoman kiiltävät ja silkin pehmeät hiukset.

Shecare tuotteiden koostumus perustuu hyvin edistykselliseen ja erittäin hellävaraiseen hiusrungon syväkorjaukseen sisältä päin soijan- ja vehnän aminohappojen, sekä kosteuttavan arginiinin avulla.

Edut:

  • Ravitsee, syväkosteuttaa ja uudistaa hiusrungon sisältä ulos
  • Intensiivinen syväkorjaava vaikutus
  • Ideaalinen värjätyille ja käsitellyille
  • Ei sisällä lainkaan parabeeneja, sulfaatteja tai lisättyä suolaa
  • Soveltuu myös hiustenpidennyksille
  • Soveltuu Curly Girly -metodiin

 

Vaikuttavat ainesosat:

  • Soijan aminohapot
  • Vehnän aminohapot
  • Arginiini

 

Shecare on ammattikäyttöön suunniteltu hoitokokonaisuus, joka palauttaa hiuksille elinvoimaa. Aikaansaa terveet, tuuheat, pehmeät ja kiiltävät hiukset. Ideaalinen vaurioituneille, hauraille ja kiiltonsa menettäneille hiuksille. Tehokasta jälleenrakennusta jo ensimmäisellä käyttökerralla!

 

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Shecare Repair Magic Spray Hoitosuihke
Käyttöohje

Suihkuta pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin osio kerrallaan ja hiero hiuksia latvoista tyveen. Laita suojamyssy ja anna vaikuttaa 5 minuuttia lämmön kanssa ja jatka Shecare Repair hoitonaamioon.

 

Ohjeet intensiivihoitoon:

1. Levitä Shecare shampoo kosteille hiuksille. Pesun tarkoituksena on puhdistaa hiukset epäpuhtauksista ja valmistella ne hoitoa varten. Hiero shampoo hellävaraisesti hiuksiin ja huuhtele. Toista pesu varmistaaksesi hiuskuitujen täydellisen avautumisen.

2. Jaa hiukset neljään osioon Reconstructor jälleenrakentavaa suihketta varten. Levitä Reconstructor suihke hiuksille osio kerrallaan.

3. Hiero hiuksia varovasti latvoista tyveen varmistaaksesi aktiivisten ainesosien täydellisen imeytymisen. Anna vaikuttaa 5 minuuttia suojamyssyn kanssa, käytä lämpöä vaikutuksen aikana jos mahdollista. Älä huuhtele.

4. Levitä Shecare hoitonaamio kosteille hiuksille ja hiero varovasti tyvestä latvoihin tehostaaksesi imeytymistä. Anna vaikuttaa 5 minuuttia, käytä lämpöä vaikutuksen aikana jos mahdollista. Kampaa läpi ja huuhtele huolellisesti. Jatka muotoiluun.

INCI Aqua (Water), Hydrolyzed keratin, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Gossypium herbaceum seed oil (Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil), Tocopherol, Vitis Vinifera Fruit Meristem Cell Culture
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Inebrya Shecare Repair Magic Spray Hoitosuihke 200 mL
Your Rating