Alter Ego Italy Urban Proof Scalp & Skin Concentrate Hiustiiviste 30ml

SKU
AE-1032355
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Hiuspohjaan ja hiusrajaan jätettävä suojaava tiivisteneste, joka on suunniteltu taistelemaan sinivalon ja digitaalisen saasteen aiheuttamia vapaita radikaaleja vastaan, sekä auttaa estämään näiden faktorien aiheuttamaa hiuspohjaa ja hiuksia rasittavaa ja ikäännyttävää vaikutusta.

Luo pitkäkestoisen suojan hiuskuidulle ja hiuspohjalle, jättäen hiukset kevyiksi ja helposti muotoiltaviksi.

Liiallinen altistuminen digitaalisille laitteille voi vahingoittaa myös hiuksia ja päänahkaa. Elektronisten laitteiden, kuten tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien lähettämä sinivalo aikaansaa vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat kehossamme oksidatiivista stressiä ja ihon ikääntymistä. Urban Proof digitaalinen saastesuoja auttaa suojaamaan päänahkaa ja hiuksia näiden laitteiden päästöjen aiheuttamilta vaikutuksilta.

Edut:

  • Hiuksiin jätettävä suojaava tiivisteneste
  • Suojaa hiuksia ja hiuspohjaa sinivalon ja digitaalisen saasteen aiheuttamilta vapailta radikaaleilta ja ikääntymiseltä
  • Urban Proof digitaalinen saastesuoja auttaa suojaamaan hiuspohjaa ja hiuksia oksidatiiviselta stressiltä
  • Hoitaa ja kosteuttaa, sekä jättää hiukset pehmeiksi ja liikkuviksi
  • Aikaansaa silotellut ja helposti käsiteltävät hiukset
  • Ei jätä jäämiä

 

Urban Proof innovaatio vastaa kaupunkielämän tuomiin haasteisiin suojaten hiukset ilmansaasteilta ja epäpuhtauksilta. Pohjautuu GMO-vapaaseen maissisokeriin, joka luo suojan hiuksille palauttaen samalla luonnollisen kiillon ja elinvoiman.

Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, SLES- tai SLS-yhdisteitä, synteettisiä väriaineita, lanoliinia, allergeeneja tai ftalaatteja. Urban Proof tuotteet ovat dermatologisesti testattu, sekä nikkeli, kromi ja kobaltti testattuja (alle 1 osa miljoonasta).

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Urban Proof Scalp & Skin Concentrate Hiustiiviste
Käyttöohje

Levitä tiivistenestettä tasaisesti puhtaalle hiuspohjalle ja hiusrajaan, ei huuhdella.

INCI

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Creatine, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, PPG-26-Buteth-26, Propanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Gluconate, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Mentha Piperita Oil, Lespedeza Capitata Leaf/Stem Extract, Citric Acid, Eugenol, Cinnamomum Zeylanicum leaf oil, Limonene, Melaleuca Leucadendron Cajuputi leaf oil, Tartaric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Gluconic Acid, Coumarin, Linalool, Sodium Sulfite, Aphanizomenon Flos-Aquae Powder, Benzyl Benzoate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil), Coriandrum Sativum fruit oil, Citrus Aurantifolia peel oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Citrus Nobilis Peel Oil, Cinnamal, Geraniol, Farnesol, Citrus Aurantium amara leaf/twig oil, Citral, Cinnamyl Alcohol, Isoeugenol, Citronellol.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Alter Ego Italy Urban Proof Scalp & Skin Concentrate Hiustiiviste 30ml
Your Rating