Vagheggi Vitamin C + Alpha Arbutin Face Booster Seerumi 30 mL

SKU
VG-119180
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Ihoa kirkastava kasvoseerumi. Sisältää stabiloitua C-vitamiinia ja alfa-arbutiinia, joiden antioksidanttinen vaikutus kirkastaa ihoa.

Seerumin koostumus auttaa ehkäsemään vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja suojaa ihoa UV-säteiden sivuvaikutuksilta. Stimuloi kollageenituotantoa, vähentää ihon pigmenttimuutoksia ja auttaa saavuttamaan tasaisemman ihon sävyn.

Todellinen shokkihoito, joka säännöllisesti käytettynä tehostaa ihonhoitorutiinia!

Edut:

 • Kirkastaa ihoa
 • Auttaa vähentämään ihon pigmenttimuutoksia
 • Auttaa saavuttamaan tasaisemman ihon sävyn
 • Nopeasti imeytyvä
 • Antioksidanttinen vaikutus
 • Stimuloi kollageenituotantoa
 • Auttaa ehkäsemään vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita
 • Suojaa ihoa UV-säteiden sivuvaikutuksilta
 • Säännöllisesti käytettynä tehostaa ihonhoitorutiinia

 

Vaikuttavat ainesosat:

 • Alfa-arbutiini
 • Stabiloitu C-vitamiini (3-O-etyyliaskorbiinihappo)

 

Alfa-arbutiini: Kirkastaa ihoa ja auttaa häivyttämään ihon pigmentimuutoksia, kuten esim. Pigmenttiläiskiä. Tekee ihon sävystä tasaisemman. Kasviperäinen, jopa kymmenen kertaa tehokkaampi kuin beeta-arbutiini. Auttaa vähentämään melaniinin synteesiä.

Stabiloitu C-vitamiini: Helposti imeytyvä ja vakaa C-vitamiinin muoto on erittäin tehokas antioksidantti. Stimuloi luonnollista kollageenin tuotantoa ja ehkäisee soluvaurioita. Heleyttävä vaikutus.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Vitamin C + Alpha Arbutin Face Booster Seerumi
Käyttöohje

Levitä 4-5 tippaa puhtaalle iholle kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Jatka ihonhoitorutiinia haluamillasi tuotteilla. Eri boostereita voi käyttää samana päivänä, levittämällä niitä eri vuorokaudenaikoina.

Ravista ennen käyttöä.

INCI

Aqua / Water / Eau, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Propanediol, Pentylene Glycol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Alpha-Arbutin, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Mannitol, Allantoin, Hydroxyacetophenone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Polyacrylate, Citric Acid, Phosphatidylcholine, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Glycerin, Sodium Chloride Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Cetyl Alcohol, Decyl Glucoside, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi Vitamin C + Alpha Arbutin Face Booster Seerumi 30 mL
Your Rating