Vagheggi Delay Infinity Day Cream päivävoide 50 mL

SKU
VG-118103
Varastossa
Yleiskatsaus

Suojaava päivävoide, ihanteellinen ensimmäisten ikääntymisen merkkien ehkäisyyn ja hoitoon. Pehmeä, nopeasti imeytyvä koostumus suojaa tehokkaasti ulkoisilta tekijöiltä ja stimuloi terveen ihon toimintaa.

Auttaa vähentämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja parantaa ihon luontaista rakennetta. Anti-age vaikutus; taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja minimoi ikääntymisen merkkejä iholla.

Edut:

  • Pehmeä nopeasti imeytyvä koostumus
  • Suojaa tehokkaasti ihoa ulkoisilta tekijöiltä
  • Auttaa vähentämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä
  • Soveltuu päivittäiseen käyttöön
  • Täydellinen ensimmäisten ryppyjen hoitoon

 

Vagheggi Delay Infinity - Erityisesti kehitetty ensimmäisten ikääntymisen merkkien hoitoon. Hellävarainen tuotesarja auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä iholla. Kosteuttaa ihoa, stimuloi solujen uusiutumisprosessia ja kirkastaa ihon sävyä palauttaen luonnollista hehkua. Taistelee vapaita radikaaleja vastaan, stimuloi elastiinin ja kollageenin tuotantoa, sekä vähentää ikääntymisen merkkejä iholla.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Delay Infinity Day Cream päivävoide
Käyttöohje

Levitä riittävä kerros puhtaalle iholle aamuisin. Käytetään kasvojen ja kaulan alueelle. Hiero kevyesti kunnes imeytynyt.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi Delay Infinity Day Cream päivävoide 50 mL
Your Rating