Vagheggi 75.15 Professional Kit hoitopakkaus

SKU
VG-118230
Varastossa
Yleiskatsaus

Professional Kit hoitopakkaus sisältää upean yhdistelmän tuotteita ikääntyvälle iholle. Uskomattoman tehokas tiivistävä, täyteläistävä ja kohottava vaikutus, täydellinen taistelemaan ryppyjä vastaan.

Hoitopakkaus sisältää viisi tehokasta tuotetta. Professional Kit hoitopakkaus on koottu viimeisimpien ihon vanhenemista käsittelevien tutkimusten pohjalta. Taistele ikääntyvän ihon merkkejä vastaan ammattimaisesti Vagheggin 75.15 Professional Kit:in avulla.

Vagheggi 75.15 anti age - Aktivoi, tiivistää ja määrittelee. Tehokas anti-age tuotesarja tuo täyteläisyyttä kasvoille ja toimii tehokkaasti ryppyjä vastaan. Lue esitteestä lisätietoja sekä käyttövinkkejä.

Pakkaus sisältää:

  • Lifting Day Cream päivävoiteen, 30 ml
  • Plumping Massage hierontageelin, 75 ml
  • Royal Face Mask kasvonaamion, 27 g / pussi
  • Activating Solution aktivaattorin kasvonaamiolle, 500 ml
  • Intensive Eye Countour voiteen, 1 ml / pussi

 

75.15 Anti-Age tuotesarjan sydän on Mastiksipistaasipuun pihka, joka stimuloi Klotho-proteiinin tuotantoa fibroblasteissa. Tämä ns. nuoruuspeptidi elvyttää ihon ja stimuloi solujen uusiutumista tehden ihosta nuorekkaamman ja kiinteämmän. Jälleenrakentaa ja tiivistää ihon pintakerrosta. Parantaa ihon kimmoisuutta.

 
Lifting Day Cream päivävoide: Tehokas anti-age vaikutteinen päivävoide kypsälle iholle. Monivaikutteinen koostumus, kohottaa, määrittelee kasvonpiirteet ja stimuloi ihon uudistumista. Aikaansaa raikkaan, hehkuvan ja nuoremman näköisen ihon.

Aktiiviset ainesosat: Karitevoi, Natrium hyaluroniyhdiste, Beta Glukaani, E-vitamiini, UV-suoja

 

Plumping Massage hierontageeli: Plumping Massage on erityinen syvälle vaikuttava geeli. Tehokas ihoa uudistava ja täyteläistävä vaikutus aikaansaa pehmeän, hehkuvan ja täyteläisen ihon.

Aktiiviset ainesosat: Mastiksipistaasipuun pihka, Passionöljy, Manteliöljy, E-vitamiini

 

Royal Face Mask kasvonaamio: Ylellinen ihoon sulautuva kasvonaamio. Sekoitetaan kermaiseksi naamioksi Activating Solution aktivaattorin kanssa ja levitetään kasvoille ja kaulalle. Sulautuu iholle täydellisesti, tehokas koostumus määrittelee ja kohottaa kasvoja.

Aktiiviset ainesosat: Merilevä

 

Activating Solution aktivaattorineste: Upea anti-age vaikutteinen neste aktivoi ja tehostaa Royal Face Mask kasvonaamion vaikutusta.

Aktiiviset ainesosat: Ametisti, Mastiksipistaasipuun pihka

 

Intensive Eye Contour silmänympärysvoide: Kevyt ja nopeasti imeytyvä anti-age silmänympärysvoide. Viilentävä koostumus poistaa turvotusta, vähentää tummia silmänalusia sekä korjaa ja ehkäisee ryppyjen muodostumista.

Aktiiviset ainesosat: Mica, Natrium hyaluroniyhdiste, Beta Glukaani, E-vitamiini

 

Vagheggi 75.15 anti age - Aktivoi, tiivistää ja määrittelee. Tehokas kosmeettinen tuotesarja tuo täyteläisyyttä kasvoille ja toimii tehokkaasti ryppyjä vastaan. Kohottava vaikutus. Ihanteellinen kypsälle iholle. Dermatologisesti testattu. Nikkelitestattu.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi 75.15 Professional Kit hoitopakkaus
Käyttöohje

Lifting Day Cream: Levitä kevyesti puhtaalle, kuivalle iholle ja hiero kunnes voide on kokonaan imeytynyt.

Intensive Eye Contour Cream: Levitetään puhtaalle silmien alueen iholle ja hierotaan kevyesti taputellen, kunnes imeytynyt.

Royal Face Mask: Kaada pussin sisältö kulhoon ja lisää 80 ml Activating Solution aktivaattoria naamion päälle. Sekoita huolellisesti kermaiseksi naamioksi. Levitä tasaisesti kasvoille ja kaulalle, varmista, että naamion reunat jäävät paksuiksi. Anna vaikuttaa 20 minuuttia. Kostuta naamion reunoja kostealla vanulla ja poista naamio nostamalla reunoista ylöspäin.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi 75.15 Professional Kit hoitopakkaus
Your Rating