So Cap Suora Klipsipidennys OneClip #6 40-45 cm

SKU
SC-OCLIP-6
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Light chestnut / vaalea kastanjanruskea. Suora Oneclip klipsipidennys. Pituus 40-45 cm, leveys 3,5 cm yhdellä klipsillä, yhteensä 5 g aitoa REMY-hiusta.

Uskomattoman kätevä ja nopea tapa hiusten pidentämiseen. "Clip on" eli klipsipidennykset ovat nopea ja helppo tapa lisätä näyttävyyttä esimerkiksi juhlakampaukseen.

100% aitoa ihmisen REMY-käsiteltyä hiusta. Paketissa 3,5 cm leveä hiusnauha yhdellä klipsillä.

Kauniit klipsipidennykset tarjoavat ihanaa tuuheutta, pituutta ja väriä hiuksille. Helpot kiinnittää ja irrottaa hiuksista.

OneClip on ehdottomasti helpoin ja nopein tapa hiusten tilapäiseen pidentämiseen.

Ominaisuudet:

  • Suoraa, 100% aitoa ihmisen REMY-käsiteltyä hiusta
  • Pituus: 40-45 cm
  • Leveys: 3,5 cm nauha yhdellä laadukkaalla klipsillä
  • Paino: 5 g (ilman klipsiä)

 

So.Cap on 1970- luvulla perustettu italialainen yritys, joka on erikoistunut hiustenpidennysten ja peruukkien valmistukseen. Kaikki pidennykset punotaan Italiassa. So Cap on myös laajasti käytössä USA:ssa So Cap USA tytäryhtiönsä kautta.

 

SHE by So.Cap on Euroopan suurin erityisesti 100 % aitoon ihmisen hiukseen keskittynyt hiustenpidennysten valmistaja. So Cap tarjoaa huolellisesti hoidetuille pidennyksille kuuden kuukauden takuun. Älä käytä aitopidennysten hoitoon rakennepaikkaavia / jälleenrakentavia hoitotuotteita.

 

Kaikki SHE by So.Cap pidennykset ovat 100% aitoa REMY-käsiteltyä hiusta. REMY-hiuspidennysten hiukset noudattavat luonnollista kasvusuuntaa, joka suojaa hiussuomuja ja takaa parhaan mahdollisen laadun pidennyksille. REMY-hius ehkäisee takkuuntumista ja pysyy helposti kammattavana.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Suora Klipsipidennys OneClip #6
Käyttöohje

Harjaa hiukset hellävaraisella, hiuksia säästävällä pidennysharjalla. Pidennysharjan käyttö vähentää ennenaikaista kulumista.

Muista kosteuttavat hoitotuotteet! Älä käytä rakennepaikkaavia / jälleenrakentavia hoitotuotteita. Älä nuku klipsipidennykset päässä.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:So Cap Suora Klipsipidennys OneClip #6 40-45 cm
Your Rating