Byotea Tan Intensifier rusketusta edistävä kuivaöljy 25 mL

SKU
BY-1000469
Ei varastossa
Yleiskatsaus

Erityinen rusketusta tehostava kuivaöljy. Tehokas beetakaroteenia sisältävä öljy auttaa intensiivisen, kestävän rusketuksen muodostumista.

Tehokkaasti imeytyvä kuivaöljy nopeuttaa ruskettumista ja pidentää sen kestoa. Soveltuu käytettäväksi ennen auringonottoa, sekä sen jälkeen.

Ei sisällä UV-suojaa.

HUOM: Ei sisällä UV-suojaa.

Edut:

 • Kätevä uudelleen suljettava minipakkaus, 25 ml
 • Nopeasti imeytyvä kuivaöljy
 • Edistää kauniin rusketuksen muodostumista
 • Pidentää rusketuksen kestoa
 • Tasapainottaa ihon toimintoja
 • Kosteuttaa ja ravitsee ihoa
 • Soveltuu ennen auringonottoa ja sen jälkeen


Vaikuttavat ainesosat:

 • Monoi-öljy
 • Kookosöljy
 • Auringonkukkaöljy
 • Beetakaroteeni


Monoi-öljy: Tehokkaasti rauhoittava vaikutus, ylläpitää ihon luontaista kosteustasapainoa. Ehkäisee punoitusta ja ärtyneisyyttä, jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi.

Kookosöljy: Luonnollinen kasviöljy tunnettu pehmittävästä ja kosteuttavasta vaikutuksesta. Pehmittää ja heleyttää ihoa.

Auringonkukkaöljy: Luonnollinen kasviöljy, sisältää runsaasti proteiineja ja vitamiineja, tehokas antioksidanttinen ja suojaava vaikutus. Kosteuttava ja pehmittävä vaikutus, ravitsee ja parantaa ihon joustavuutta.

Beetakaroteeni: Stimuloi A-vitamiinin tuotantoa. Parantaa ihon kirkkautta, sekä auttaa poistamaan ryppyjä. Erityisen tehokas UV-säteilyn rasittamalle iholle. Edistää tasaisen rusketuksen muodostumista.

 

Byotea SunTastic- tuotesarja on kehitetty suojaamaan ja kosteuttamaan ihoasi auringossa. Vedenkestävät, kevyet koostumukset imeytyvät nopeasti jättämättä tahmaista oloa iholle, SunTastic takaa tehokkaan suojan UVA ja UVB säteilyä vastaan. Täydellinen tuotesarja heille jotka rakastavat intensiivistä, kaunista rusketusta. Byotea pitää ihostasi huolta myös auringossa.

 

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Tan Intensifier rusketusta edistävä kuivaöljy
Käyttöohje

Levitä ohut kerros tasaisesti iholle, hiero kevyesti kunnes öljy on imeytynyt. Käytä ennen auringonottoa nopeuttamaan ruskettumista, sekä auringonoton jälkeen pidentämään rusketuksen kestoa.

INCI Isopropyl palmitate, C12-15 alkyl benzoate, Dicaprylyl ether, Helianthus annuus seed oil, Caproyl tyrosine, Cocos nucifera oil, Beta-carotene, Parfum, Tocopheryl acetate, Glyceryl oleate, Sorbitan isostearate, Juglans regia shell extract, Linalool, Amyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Hexyl cinnamal, Gardenia tahitensis flower extract, Benzyl salicylate, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Geraniol, Tocopherol.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Byotea Tan Intensifier rusketusta edistävä kuivaöljy 25 mL
Your Rating