Vagheggi

After-Sun Shampoo Shower Gel suihkugeeli

  • Koko: 250 mL

Kehitetty hiusten ja vartalon pesuun auringonoton ja uinnin jälkeen. Hellävarainen koostumus puhdistaa tehokkaasti raikastaen ihoa ja hiuspohjaa.


Hellävarainen koostumus palauttaa iholle luonnollisen kosteustasapainon, aikaansaa silkinpehmeän ja raikkaan olon.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.

Raikas koostumus puhdistaa hiukset ja vartalon tehokkaasti auringonoton ja uinnin jälkeen. Aikaansaa raikkaan, pehmeän ihon ja hiukset.

Edut:

  • Puhdistaa ja raikastaa auringonoton ja uinnin jälkeen
  • Sopii hiuksille ja vartalolle
  • Palauttaa luonnollista kosteustasapainoa iholle ja hiuksille
  • Ihana raikas tuoksu

 

Ei sisällä alkoholia, parabeeneja, parafiinia tai eläinperäisiä ainesosia.

Dermatologisesti testattu ja nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Vagheggi tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

 

Uudistettu Vagheggi Sun- aurinkotuotesarja tarjoaa monipuolisen ja yksilöllisen valikoiman ylellisiä aurinkotuotteita jokaiseen hetkeen. Upeat öljyt ja voiteet suojaavat ja hoitavat ihoasi auringonoton aikana.

Vagheggi Sun tuotesarjasta löydät ihanat koostumukset jokaiseen käyttötarkoitukseen, valitse ravitseva ja hoitava voide, silkkinen öljy tai vedenkestävä ja nopeasti imeytyvä mikroemulsio. Löydä uusi suosikkisi rannalle, urheiluun ja kaupungille!

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tiettyihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Levitä märille hiuksille ja vartalolle ja vaahdota. Huuhtele huolellisesti. Ihanteellinen auringonoton ja uinnin jälkeen.

Lähettäjä:

Vastaanottaja: