Universal Nails Helppo UV/LED geeli 10 g

SKU
UN8031
Varastossa
Yleiskatsaus

Helppokäyttöinen, paksu UV&LED-geeli, purkissa hennon sinertävä ja kynnellä täysin väritön. Erittäin paksu koostumus tasoittuu nopeasti eikä valu. Kovettuu täydellisesti 90 sekunnissa UV- tai LED-valossa.

Paksu koostumus muotoutuu kynnelle itsestään tasoittuen vähentäen loppuviilauksen tarvetta.

UV ja LED kovetteinen.

Paksu koostumus on helppo muotoilla kynnellä. Pensseliä liikuttaessa geeli muuttuu juoksevammaksi ja jähmettyy paikalleen kun nostat pensselin irti geelistä. Itsestään tasoittuva koostumus vähentää loppuviilauksen tarvetta.

Vaikeille, rasvaisille tai hyvin epätasaisille kynsille suositellaan sarjan omaa Ultra Bond tai Super Bond alusgeeliä. Loppukiillon aikaansaamiseksi Helppo geelin kanssa soveltuvat lähes kaikki Sealerit ja päällysgeelit.

Edut:

  • Takaa täydellisen kiinnittymisen luonnonkynteen
  • Kynttä vahingoittamaton hapoton koostumus
  • Ei haihtuvia ainesosia
  • Hyväksytyt EU toksikologiset testit *
  • Korkeatasoiset ja puhtaat raaka-aineet
  • Ei eläintestejä
  • Valmistettu GMP standardin SFS-EN ISO 22716 mukaisesti

 

Suomalaiseen Universal Nails tuotesarjaan kuuluvat geelit on valmistettu hyvän tuotantotavan (GMP) mukaisia valmistusmenetelmiä ja viimeisimpiä EU kosmetiikkadirektiivejä noudattaen.

Koostumus on myrkytön, hapoton, pH-arvoltaan turvallinen ja täysin stabilisoitu.

* Valmistajan teettämässä riippumattomassa laboratoriossa suoritetut toksikologiset testit todistavat tuotteen olevan käyttöohjeen mukaisesti käytettynä vaaraton ihmisen terveydelle.

UV ja LED kovetteinen.

Ammattikäyttöön suunnitellut, suomalaiseen tuotemerkkiin kuuluvat Universal Nails geelit on valmistettu EU:ssa erittäin korkeatasoisista ja puhtaista raaka-aineista. Universal Nails geelit takaavat luotettavan, kestävän ja ammattimaisen lopputuloksen.

Lisätietoja
Nimi Helppo UV/LED geeli
Käyttöohje

Katso tarkat käyttöohjeet verkkokaupan Käyttöohjeet - osiosta.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Universal Nails Helppo UV/LED geeli 10 g
Your Rating