Skytukku.fi verkkokauppaa ja palvelua ylläpitää Suomalainen Kauneusalan Yritys - SKY Group Finland Oy.Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan monitoimiliike, jonka toiminta perustuu hyvään palveluun ja erittäin korkeatasoisiin tuotteisiin. Olemme kauneudenhoitoalan tukkuliike, jolla kauneudenverkkokauppa.fi - verkkokaupan lisäksi ei ole muuta suoramyyntiä kuluttajille.
 
Mäkelänkadulla toimiva noutotukku on ainoastaan kauneudenhoitoalan yrittäjille suunnattu tukkumyymälä, joka tarjoaa yli 650 hyllymetrin tuotevalikoiman ammattituotteita kauneudenhoitoon. Valikoimastamme löytyy yli 7.000 varastotuotetta sekä erittäin laaja valikoima tilaustuotteita niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin.

Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton perheyritys, jonka omistajaperheen pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Sky Group Finland Oy:n omistavat sisarukset Joni, Valtteri ja Sabrina Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.

Yhteystiedot

  • Sky Group Finland Oy
    • Skytukku.fi

 

  • Y-tunnus: 1780012-7

 

    • Vääksyntie 1 00500 Helsinki