Sina

Bling Decoration Masterpack koristelusetti + sormituki

Kattava ja todella riittoisa koristelusetti huikeaan pakettihintaan. Kimaltelevia glittereitä eri väreissä, säännöllisiä ja epäsäännöllisiä hippuja, glittersäikeitä jne..


Yhteensä 10 eri muotoa/väriä (n. 5g / pakkaus, yhteensä yli 50 g) ja sormituki helpottamaan koristeluita.


Todella monipuolinen setti koristeluun. Ihanat kynsillä! Koristeet pysyvät siisteinä kätevissä kirkkaissa suljettavissa rasioissa.


Kuva on ohjeellinen, sävyt vaihtelevat varaston mukaan.

Runsaat ja riittoisat glitterit & koristeet ovat ihanat kynsillä, koristeluissa ja askartelussa. Tällä koristelusetillä loihdit upeat kynnet joka tilanteeseen.

Kokeile eri värien yhdistelmiä tai koristele glitterillä vain osa kynnestä. Voit asetella glitteriä kostean kynsilakan päälle ja viimeistellä päällyslakalla.

Koristeiden käytössä vain mielikuvitus on rajana! Kuva on ohjeellinen, sävyt vaihtelevat varaston mukaan.

Glitterit ovat kestäviä, voit käyttää niitä esimerkiksi liiman, kynsilakan tai geelin kanssa. Alla esimerkki käyttötavasta kynsienkoristeluun, glitterit soveltuvat toki kaikkeen muuhunkin koristeluun.

Asettele glitteriä tahmealle kynsilakalle tai geelille. Anna kuivua tai koveta. Vaihtoehtoisesti levitä ensin liimaa tai alus- tai päällyslakkaa koristeltavalle pinnalle ja ripottele glitter haluamallasi tavalla.

Toista tarvittaessa riippuen halutusta lopputuloksesta.

Viimeistele päällyslakkakerroksella tai sealerilla ja anna kuivua tai koveta.

Lähettäjä:

Vastaanottaja: