RefectoCil

M Ripsipermanenttirullat

  • Kpl: 36 kpl

Ripsipermanenttirullat RefectoCil ripsipermanentille, koko M. Rullat voidaan leikata sopivan kokoisiksi. Pakkauksessa 36 kpl rullia.


RefectoCil ripsipermanentti taivuttaa ripset hellävaraisesti jopa kuudeksi viikoksi. Ripsipermanentti sisältää kollageenia ja kysteiiniä, jotka edistävät karvan kehitystä, sekä ravitsevat ja suojaavat ripsiä käsittelyn aikana.


Kihartamiskäsittely on yksinkertainen, turvallinen ja kestää noin 45 minuuttia. Tämä palvelu on toivottu lisä, niin kampaamo-, kuin hoitola- asiakkaidenkin keskuudessa.

Tämä tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty.

RefectoCil Ripsipermanentin sisältämä kollageeni ja kysteiini saavat ripset kaartumaan kauniisti ja tekevät silmistä ilmeikkäät. Ripset ovat kosteutetut, ravitut ja hoidetun näköiset.

Kollageeni on yksi ihmiskehossa yleisesti esiintyvä proteiini. Yhdessä aminohappo Kysteiinin kanssa, sen on todettu edistävän karvan kehitystä, ravitsevan ja suojaavan ripsiä käsittelyn aikana. Ripset näyttävät huolitelluilta ja täyteläisiltä.


Edut:

  • Kollageenia ja kysteiiniä sisältävä ripsipermanenttiaine
  • Taivuttaa ripset hellävaraisesti
  • Vaikutus kestää jopa kuusi viikkoa
  • Turvallinen ja luotettava
  • Varma ja helppo käyttää
  • Aikaansaa kauniisti kaartuvat ripset

Huom: Ripsipermanenttikäsittelyn jälkeen ripsien värjäyksessä vaikutusaika on vain 2 minuuttia.

 

Ohjeissa olevat vaikutusajat ovat tarkoitettu normaaleille/hennoille ripsille. Paksut ja tuuheat ripset vaativat pidemmän vaikutusajan.

LashPerm: 25-30 minuuttia
Neutralizer: 15-20 minuuttia

Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käsittelyn jälkeen RefectoCil LongLash geeliä, joka ravitsee ja antaa ripsille upean kiillon.

Katso video: Ripsipermanentti​

 

RefectoCil on maailman johtava brändi ripsien ja kulmien kestoväreissä. RefectoCil kestovärillä ja permanentilla luot intensiivisen, pitkäkestoisen ja luotettavan lopputuloksen kerta toisensa jälkeen.

Katso tarkat käyttöohjeet:.

RefectoCil Ripsipermanentti.

Lähettäjä:

Vastaanottaja: