Noname Cosmetics UV-9W-E Elektroninen UV vaihtolamppu

SKU
NC-RUV-9W-E
Varastossa
Yleiskatsaus

Elektroninen vaihtolamppu Type-2 UV-uuneihin, jotka käyttävät G23-kantaisia polttimoita ja joissa on elektroninen kuristin (esim. Promed UVL-36 S). Lamput ovat teholtaan 9W ja erityisesti kehitetty geelin ja akryylin kovettamiseen.

UV-uunissa kannattaa lamppuja vaihtaessa, vaihtaa aina kaikki 4 kappaletta kerrallaan. Tämä takaa että kynnet kovettuvat tasaisesti ja pidentää uusien lamppujen käyttöikää.

HUOM soveltuu käytettäväksi vain elektronisella kuristimella varustettujen UV uunien kanssa. Elektroninen vaihtolamppu ei sovellu sellaiseen uuniin, jossa on magneettinen kuristin (Type-1 UV-uunit).

Elektronisten liitäntälaitteiden etuina magneettisiin kuristimiin verrattuna ovat korkea hyötysuhde, parempi loisteputken valotehokkuus, värinätön valo, vilkkumaton syttyminen ja lamppujen pidempi elinikä.

Elektroninen kuristin takaa paremman käyttömukavuuden. Perinteisten magneettisten kuristinten aiheuttama näkymätön 60-100 Hz välkyntä saattaa lisätä virheitä keskittymistä vaativassa työssä sekä aiheuttaa päänsärkyä tai silmien rasittumista. Käytettäessä elektronisilla liitäntälaitteilla varustettuja vaihtolamppuja tätä ongelmaa ei ole.

Huom. 4 lamppuisessa uunissa kannattaa vaihtaa kaikki neljä lamppua kerralla.

Tekniset tiedot:

  • Teho: 9 W
  • Kanta: G23
  • Lampun tyyppi: UV-9W-E (UV-9W)
  • Soveltuvuus: Type-2 eli UV-uunit, joissa on elektroninen kuristin (esim. Promed UVL-36 S)
  • Aallonpituus: 365 nm
  • Kokonaispituus kannan kanssa: 165 mm
  • CE & ROHS

HUOM soveltuu käytettäväksi vain elektronisella kuristimella varustettujen UV uunien kanssa. Elektroninen vaihtolamppu ei sovellu sellaiseen uuniin, jossa on magneettinen kuristin (Type-1 uunit, jotka käyttävät UV-9W-L - polttimoita). Ei sovellu esimerkiksi Promed UVL-36 uunin kanssa käytettäväksi magneettisen kuristimen takia (soveltuu kuitenkin UVL-36 S -malliin).

Lisätietoja
Nimi UV-9W-E Elektroninen UV vaihtolamppu
Käyttöohje

Katso tarkat käyttöohjeet verkkokaupan Käyttöohjeet - osiosta.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Noname Cosmetics UV-9W-E Elektroninen UV vaihtolamppu
Your Rating