Noname Cosmetics

Magneettiripset Sky-732

Luonnollisin malli, pitenee hieman keskeltä. Keskimääräinen pituus 8-9 mm, sisänurkassa 4-5 mm.


Huolellisesti käsintehdyt, erittäin laadukkaat magneettiripset täydellisellä istuvuudella. Noname Cosmetics Sky-magneettiripset ovat ultrakevyet, todella helppokäyttöiset ja hellävaraiset magneettiripset, jotka kestävät satoja käyttökertoja.


Materiaalina erittäin korkealaatuinen, turvallinen ja luonnollisen näköinen synteettinen silkkikuitu, joka on kiinnitetty todella ohueen mutta vahvaan 2,8 cm ripsinauhaan. Paketissa 2 ripsinauhaa sekä 6 alamagneettia.

Uudista meikkirutiinisi - unohda irtoripset ja sotkuisat, allergisoivat liimat, kuivumisajat ja ärtyneet silmät. Markkinoiden laadukkaimmat, toimivimmat ja helppokäyttöisimmät magneettiripset kevyellä ja luonnollisella istuvuudella. Noname Cosmetics Sky-magneettiripset kiinnittyvät sekunneissa vahingoittamatta omia ripsiä.

Edut:

 • Erittäin laadukkaat ja aivan verraton hinta-laatusuhde
 • Ultrakevyet, turvalliset ja kestävät
 • Todella helppokäyttöiset, saatavilla myös asennusta helpottavat erikoispinsetit
 • Valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä silkkikuidusta
 • 3 pientä magneettia / ripsinauha - täydellinen istuvuus ja käyttömukavuus vauhdikkaassakin käytössä
 • 3 mm magneetit ovat vahvoja, turvallisia eivätkä sisällä nikkeliä
 • Hellävaraiset omille ripsille, sopivat myös herkkäsilmäisille
 • Ei liimaa, ärtymistä tai allergisoitumista
 • Todella kestävät, voit käyttää uudestaan ja uudestaan lukemattomat kerrat
 • Mukana kestävä peilillinen säilytysrasia, johon osat kiinnittyvät turvallisesti
 • Paketissa 2 yläripsinauhaa (2,8 cm) sekä 6 alamagneettia (3 mm)
 • Valmistetaan vegaanisena, cruelty-free

 

Noname Cosmetics Sky-magneettiripset ovat kauniit ja näyttävät mutta samalla luonnollisen näköiset ja käytössä huomaamattomat.

Suomalainen Noname Cosmetics valmistuttaa magneettiripset kansainvälisesti arvostetulla, alan johtavalla valmistajalla ilman välikäsiä - näin taaten vuosien kokemuksen, uusimman tuotekehityksen, parhaan laadun sekä verrattoman hyvän hinta-laatusuhteen.

Irrota alkuun ylänauhassa kiinni olevat alamagneetit (3 kpl / nauha). Voit säilyttää nämä jatkossa erillään, sillä ne pysyvät kiinni rasian pohjassa.

Säilytä magneettiripset aina niiden omassa kotelossaan kun eivät ole käytössä - näin Noname Cosmetics Sky-magneettiripsesi säilyvät parhaillaan vuosia. Asettaminen voi aluksi tuntua vaikealta mutta tee vaiheet rauhassa. Harjoitus tekee mestariksi ja kokemuksen myötä tämä muuttuukin todella helpoksi.

Puhdista hellävaraisesti ripset säännöllisesti, esimerkiksi Sky Zone Lash Wash puhdistusvaahdolla.

Sky-magneettiripsien kiinnitys:

 1. Älä taivuta omia ripsiäsi, näin ylänauha lepää luonnollisesti omien ripsien päällä. Jos omat ripset ovat todella pitkät tai suorat, voit taivuttaa niitä kevyesti.
 2. Levitä omiin ripsiin kevyt kerros ripsiväriä. Näin magneettiripsien väliin muodostuu enemmän kitkaa ja ripset pysyvät paremmin paikoillaan. Ripsivärin ansiosta magneettiripset sulautuvat myös paremmin omiin ripsiin aikaansaaden luonnollisemman lopputuloksen.
 3. Aseta yläripsinauha omien ripsien päälle, niin lähelle tyveä kuin mahdollista. Voit tarvittaessa kevyesti taivutella ripsinauhaa sinulle sopivaan muotoon. Varmista, että nauha asettuu luonnollisen näköisesti sivusuunnassa.
 4. Kiinnitä alaripsinauhan keskimmäinen magneetti. Pidä yläripsinauhaa mahdollisimman lähellä ripsityveä ja aseta keskimmäinen alamagneetti paikoilleen esimerkiksi pinseteillä. Magneetti kiinnittyy automaattisesti kun tuot sen riittävän lähellä. Jos ripsinauha ei kiinnity sopivalla tavalla, irrota pala ja aseta uudelleen.
 5. Kiinnitä alaripsinauhan ulkokaaren osa samalla tavalla.
 6. Kiinnitä alaripsinauhan sisäkaaren osa samalla tavalla.

Irrottaminen:

 1. Liuta varovaisesti magneetteja sormien välissä niin, että ne liikkuvat limittäin ja kiinnitys irtoaa.
 2. Säilytä ripset järjestyksessä omassa rasiassa, jotta kiinnitys on seuraavalla kerralla helppoa.

Lähettäjä:

Vastaanottaja: