Koronavirustiedote

Sky Group pyrkii kaikin keinoin pitämään huolta siitä, että asiointi meillä on mahdollisimman turvallista ja työntekijämme voivat tulla turvallisin mielin töihin myös poikkeustilanteen aikana. Seuraamme tarkasti terveysviranomaisten ohjeistuksia, joiden avulla pyrimme suojaamaan sekä asiakkaitamme että henkilökuntaamme koronavirustartunnoilta ja muilta taudinaiheuttajilta infektiokauden aikana.

Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan tilaamaan tuotteet suoraan perille asti toimitettuna verkkokaupastamme.

Noutotukumme on toistaiseksi auki normaalisti arkisin klo 08.30 - 17.30. Jos kuulut koronavirustartunnan kannalta riskiryhmään ja erityisesti, jos olet yli 70-vuotias, toivomme, että tilaat tuotteet ensisijaisesti kotiin toimitettuna.

Kun asioit noutotukussamme, otathan ystävällisesti huomioon yleiset ohjeistukset tartuntojen riskin minimoimiseksi. On tärkeää huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Yski kertakäyttönenäliinaan ja heitä se roskiin käytön jälkeen. Nenäliinan puuttuessa yski hihaasi.

Huolehdimme noutotukun hygieniasta tehostetuilla siivoustoimenpiteillä ja henkilöstön hygieniaohjeilla. Siivoamme sekä asiakkaidemme että henkilöstömme kaikkien kulkureittien kosketuspintoja tehostetusti.

Tarjoamme noutotukussa myös käsidesiä sekä kertakäyttöhanskoja asiakkaille.

Verkkokauppamme palvelevat normaalisti ja kaikki toimitusvaihtoehdot ovat käytössä. Yritysasiakkaat voivat valita kotiinkuljetukset suoraan myös työntekijöille – lisää vain haluamasi toimitusosoite tilauksen yhteydessä.

Normaalista tavasta poiketen, lähetystä ei luovuteta vastaanottajalle käteen vaan Postin kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen. Kuljettaja ei myöskään pyydä vastaanottajalta allekirjoitusta, vaan toimitus kirjataan kuljettajan toimesta Postin järjestelmään.

Mikäli kotiin tehtävässä toimituksessa on postiennakkomaksu, ohjataan lähetys Postin palvelupisteeseen noudettavaksi.


Haluamme tehdä kaikkemme, jotta asiointisi meillä olisi mahdollisimman turvallista myös poikkeustilanteen aikana.