Vagheggi Delay Infinity Night Cream yövoide 50 mL

SKU
VG-118104
Varastossa
Yleiskatsaus

Tehokkaasti ravitseva yövoide, ihanteellinen ensimmäisten ikääntymisen merkkien ehkäisyyn ja hoitoon. Pehmeä, kermainen koostumus vaikuttaa tehokkaasti iholla läpi yön. Palauttaa iholle nuorekasta hehkua ja täyteläisyyttä.

Auttaa vähentämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja parantaa ihon luontaista rakennetta. Anti-age vaikutus; taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja minimoi ikääntymisen merkkejä iholla.

Edut:

  • Pehmeä kermainen koostumus
  • Stimuloi ihon uusiutumista
  • Palauttaa hehkua ja täyteläisyyttä iholle
  • Auttaa vähentämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä
  • Soveltuu päivittäiseen käyttöön
  • Täydellinen ensimmäisten ryppyjen hoitoon

 

Vagheggi Delay Infinity - Erityisesti kehitetty ensimmäisten ikääntymisen merkkien hoitoon. Hellävarainen tuotesarja auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä iholla. Kosteuttaa ihoa, stimuloi solujen uusiutumisprosessia ja kirkastaa ihon sävyä palauttaen luonnollista hehkua. Taistelee vapaita radikaaleja vastaan, stimuloi elastiinin ja kollageenin tuotantoa, sekä vähentää ikääntymisen merkkejä iholla.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Delay Infinity Night Cream yövoide
Käyttöohje

Levitä riittävä kerros puhtaalle iholle kasvojen ja kaulan alueelle iltaisin. Hiero kevyesti kunnes imeytynyt.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi Delay Infinity Night Cream yövoide 50 mL
Your Rating