Vagheggi 75.15 Gel-Like Mask geelinaamio 10 g

SKU
VG-118129
Varastossa
Yleiskatsaus

Erityinen kasvonaamio kypsälle iholle. Tiivis puuterikoostumus muodostaa veden kanssa miellyttävän geelimäisen naamion, joka viilentää ja rauhoittaa ihoa. Tehokas anti-age vaikutus saa aikaan tasaisen, pehmeän ja hehkuvan ihon.

Aikaansaa välittömästi tasaisemman ja kirkkaamman ihon. Erinomainen ikääntyvälle iholle, minimoi tehokkaasti ikääntymisen merkkejä ja auttaa nuorentavien proteiinien aktivoinnissa.

Vagheggi 75.15 anti age - Aktivoi, tiivistää ja määrittelee. Tehokas anti-age tuotesarja tuo täyteläisyyttä kasvoille ja toimii tehokkaasti ryppyjä vastaan. Lue esitteestä lisätietoja sekä käyttövinkkejä.

Edut:

 • Tehokas ryppyjä vastaan, hellävarainen iholle
 • Täyteläistää ja kohottaa kasvonpiirteitä
 • Auttaa nuorentavien proteiinien aktivoinnissa
 • Aikaansaa pehmeän ja nuoremman näköisen ihon
 • Dermatologisesti testattu sekä nikkelitestattu
 • Ei sisällä alkoholia, parabeeneja tai parafiinia
 • 100% vegaaninen


Aktiiviset ainesosat:

 • Tyrni
 • Punaleväyhdiste
 • Aloe Vera
 • Ruskolevä


Tyrni: Ravitsee, kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Tehokas antioksidanttinen vaikutus.

Punaleväyhdiste: Voimakkaasti kosteuttava ja pehmittävä vaikutus. Stimuloi ihon omaa kollageenintuotantoa.

Aloe Vera: Ihoa pehmittävä, kosteuttava ja rauhoittava vaikutus.

Ruskolevä: Mineralisoi ja uudistaa ihon pintakerroksia. Suojaa ja ehkäisee ryppyjen muodostumista.

 

Vagheggi 75.15 anti age - Aktivoi, tiivistää ja määrittelee. Tehokas kosmeettinen tuotesarja tuo täyteläisyyttä kasvoille ja toimii tehokkaasti ryppyjä vastaan. Kohottava vaikutus. Ihanteellinen kypsälle iholle. Dermatologisesti testattu. Nikkelitestattu.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi 75.15 Gel-Like Mask geelinaamio
Käyttöohje

Lisää 40 ml vettä pakkauksessa mukana tulevaan kulhoon ja ripottele kolme täyttä lusikallista geeli-jauhetta veden pinnalle. Jätä muutamaksi sekunniksi ja sekoita kunnes koostumus tasoittuu helppokäyttöiseksi geeliksi.

Käytä spatulaa apuna levittämisessä ja levitä tasaisesti kasvoille, myös silmäluomille tarvittaessa.

Anna vaikuttaa 10 minuuttia, poista naamio Precious Toner kasvovedellä kostutetulla vanulapulla.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi 75.15 Gel-Like Mask geelinaamio 10 g
Your Rating