Naturalmente Breathe Timeless Anti-Age kasvoseerumi 50 mL

SKU
BH0022
Varastossa
Yleiskatsaus

Kasvipohjainen anti-age seerumi kohottavalla vaikutuksella. Raikas ja miellyttävä koostumus imeytyy nopeasti, tasoittaa juonteita välittömästi ja antaa kimmoisuutta iholle.

Innovatiivinen koostumus stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa, joka kosteuttaa luonnollisesti ja antaa täyteläisyyttä ihon pintakerroksiin. Erinomainen kaikille ihotyypeille, rauhoittaa ja soveltuu myös kaikista herkimmille.

SORRY NO PETROL!

Luonnollista kauneutta - Naturalmente Breathe on hellävarainen kasvipohjainen tuotesarja.

Ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä aineita, SLS, SLES, DEA, EDTA tai muovia !

 

Edut:

  • Tasoittaa juonteita välittömästi ja antaa kimmoisuutta iholle 
  • Tehokas kohottava vaikutus
  • Sisältää vain biodynaamisesti viljeltyjä kasvipohjaisia ainesosia
  • Ei sisällä petrokemiallisia tai eläinperäisiä ainesosia

Vaikuttavat ainesosat:

  • Damaskin ruusu
  • Aloe


Damaskin ruusu: Parantaa ihon elastisuutta, kiinteyttävä vaikutus

Aloe: Rauhoittaa, kosteuttaa ja hoitaa

 

Päivittäiseen ihonhoitoon:

Tasapainottava päivittäinen hoito, hoitaa ja normalisoi ihon toimintoja. Mineralisoi ja puhdistaa, puhtaista kasvipohjaisista yhdisteistä valmistetut tuotteet edistävät ihon terveyttä.

 

Naturalmente on luonut kokonaisvaltaisen ja ekologisesti kestävän kosmetiikkasarjan, joka tarjoaa kauneutta ilman kompromisseja!

 

Naturalmente Breathe on luonnollinen ihonhoitosarja. Ainutlaatuiset ja tehokkaat kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet edistämään kokonaisvaltaista ihon hyvinvointia. Tehokkaasti hoitava ja ravitseva sarja, joka on valmistettu kasviuutteista, kukista ja eteerisistä öljyistä. Tuotteiden tasapainottava koostumus stimuloi ihon luonnollisia toimintoja ja kykyä säilyttää luontaista kosteustasapainoa. Auttaa ylläpitämään kauniin, terveen ja valovoimaisen ihon.

 

Naturalmente uskoo luonnon tarjoavan kaiken mitä tarvitsemme terveyteemme, kauneuteemme ja hyvinvointiimme liittyen. Naturalmente kiinnittää jatkuvasti huomiota toimiakseen ympäristön hyväksi tuottaessaan ympäristöystävällisiä tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotteissa käytetyt kasviainesosat on viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelytapoja.

Naturalmente on sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Toscanan sydämessä sijaitsevan tehtaan käyttämä energia tuotetaan, joko läheisellä Lardarellon geotermisellä voimalalla, tai Pontederan tuulivoimalla.

Naturalmenten tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta kauneudenhoitoon. Naturalmente toimii ympäristön ehdoilla raaka-aineiden kasvatuksessa, keräyksessä, prosessoinnissa ja pakkauksessa.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Breathe Timeless Anti-Age kasvoseerumi
Käyttöohje

Levitä muutama tippa kasvoille puhdistuksen jälkeen ja hiero hellästi, kunnes seerumi on kokonaan imeytynyt.

INCI Aqua [Water], *Rosa damascena flower water, Propanediol, *Aloe barbadensis leaf juice, Sodium hyaluronate, Sodium lactate, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inositol, Niacinamide, Urea, Ceratonia siliqua gum, *Alcohol denat., Hydroxypropyl methylcellulose, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Lactic acid, Sodium hydroxide, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Ethylhexylglycerin.

* From organic farming
** 100% Vegetable flavor

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naturalmente Breathe Timeless Anti-Age kasvoseerumi 50 mL
Your Rating