Byotea Intensive Instant Lift Face & Neck Serum kasvoseerumi 15 mL

SKU
BY-1000386
Varastossa
Yleiskatsaus

Intensiivinen hoitoseerumi välittömästi rentouttavalla vaikutuksella. Nopeasti vaikuttava koostumus poistaa ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä iholta.

Intensiivinen koostumus jättää ihon silkkiseksi, joustavaksi ja nuorekkaaksi. Antaa iholle raikkaan, rentoutuneemman ilmeen.

Edut:

  • Intensiivinen, tiivis koostumus
  • Vaikuttaa minuuttien sisällä levityksestä
  • Ravitsee ja palauttaa joustavuutta
  • Tehokas rentouttava vaikutus tasoittaa ryppyjä ja juonteita
  • Aikaansaa silkkisen, joustavan ja pehmeän ihon


Vaikuttavat ainesosat:

  • Painava Hyaluronihappo (1%)


Painava Hyaluronihappo: Tehokas kohottava ja tasoittava vaikutus. Toimii lähellä ihon pintakerrosta, täyttää ryppyjä ja juonteita, sekä kosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa. Voimakkaasti kosteuttava vaikutus, ehkäisee ihon kuivumista ja tasoittaa ryppyjä.

 

Byotea Intensive Anti-Wrinkle - Intensiivistä hoitoa ryppyjä vastaan.

Ihanteellinen yli 40 vuotiaalle iholle. Uskomattoman tehokas, intensiivinen hoitosarja, jonka teho perustuu molekyylipainoltaan painavaan Hyaluronihappoon ja botuliinin tapaan toimiviin Bio-Peptideihin. Vähentää näkyvästi ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä.

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista.

Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä.
Nikkelitestattu: Alle 1 osa miljoonasta. Nikkeli esiintyy raaka-aineissa epäpuhtautena. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Intensive Instant Lift Face & Neck Serum kasvoseerumi
Käyttöohje

Levitä silmänympäryksille, huultenympäryksille, kaulalle ja dekolteelle, taputtele hellävaraisesti kunnes seerumi on kokonaan imeytynyt.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Byotea Intensive Instant Lift Face & Neck Serum kasvoseerumi 15 mL
Your Rating