Inebrya Shecare Repair Kit Hoitopakkaus

SKU
IN-1026279
Varastossa
Kirjaudu sisään nähdäksesi tukkuhinnat.
Yleiskatsaus

Shecare Repair Kit hoitopakkaus, joka sisältää jälleenrakentavan shampoon, -hiussuihkeen ja -hiusnaamion.

Intensiivinen Shecare Repair -hoito on uudistava ja jälleenrakentava erityisesti vaurioituneille ja huonokuntoisille hiuksille. Aikaansaa joustavat, elinvoimaiset, uskomattoman kiiltävät ja silkinpehmeät hiukset.

Shecare tuotteiden koostumus perustuu hyvin edistykselliseen ja erittäin hellävaraiseen hiusrungon syväkorjaukseen sisältä päin soijan- ja vehnän aminohappojen, sekä kosteuttavan arginiinin avulla.

Shampoo: Shecare Repair Shampoo on uudistava ja jälleenrakentava shampoo kuiville, vaurioituneille ja huonokuntoisille hiuksille. Erittäin hellävarainen ja syväkorjaava koostumus perustuu kasviuutteiden todistettuun tehoon.

Hoitosuihke: Shecare Repair Magic Spray on uudistava ja jälleenrakentava hoitosuihke erityisesti vaurioituneille ja huonokuntoisille hiuksille. Aikaansaa joustavat, elinvoimaiset, uskomattoman kiiltävät ja silkin pehmeät hiukset.

Hiusnaamio: Shecare Reconstructor Mask on uudistava ja jälleenrakentava hoitonaamio erityisesti vaurioituneille ja huonokuntoisille hiuksille. Aikaansaa joustavat, elinvoimaiset, uskomattoman kiiltävät ja silkinpehmeät hiukset.

Edut:

  • Ravitsee, syväkosteuttaa ja uudistaa hiusrungon sisältä ulos
  • Intensiivinen syväkorjaava vaikutus
  • Ideaalinen värjätyille ja käsitellyille
  • Ei sisällä lainkaan parabeeneja, sulfaatteja tai lisättyä suolaa
  • Soveltuu myös hiustenpidennyksille
  • Soveltuu Curly Girly -metodiin

 

Vaikuttavat ainesosat:

  • Soijan aminohapot
  • Vehnän aminohapot
  • Arginiini

 

Shecare on ammattikäyttöön suunniteltu hoitokokonaisuus, joka palauttaa hiuksille elinvoimaa. Aikaansaa terveet, tuuheat, pehmeät ja kiiltävät hiukset. Ideaalinen vaurioituneille, hauraille ja kiiltonsa menettäneille hiuksille. Tehokasta jälleenrakennusta jo ensimmäisellä käyttökerralla!

 

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Shecare Repair Kit Hoitopakkaus
Käyttöohje

Ohjeet intensiivihoitoon:

1. Levitä Shecare shampoo kosteille hiuksille. Pesun tarkoituksena on puhdistaa hiukset epäpuhtauksista ja valmistella ne hoitoa varten. Hiero shampoo hellävaraisesti hiuksiin ja huuhtele. Toista pesu varmistaaksesi hiuskuitujen täydellisen avautumisen.

2. Jaa hiukset neljään osioon Reconstructor jälleenrakentavaa suihketta varten. Levitä Reconstructor suihke hiuksille osio kerrallaan.

3. Hiero hiuksia varovasti latvoista tyveen varmistaaksesi aktiivisten ainesosien täydellisen imeytymisen. Anna vaikuttaa 5 minuuttia suojamyssyn kanssa, käytä lämpöä vaikutuksen aikana jos mahdollista. Älä huuhtele.

4. Levitä Shecare hoitonaamio kosteille hiuksille ja hiero varovasti tyvestä latvoihin tehostaaksesi imeytymistä. Anna vaikuttaa 5 minuuttia, käytä lämpöä vaikutuksen aikana jos mahdollista. Kampaa läpi ja huuhtele huolellisesti. Jatka muotoiluun.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Inebrya Shecare Repair Kit Hoitopakkaus
Your Rating