Tuoteryhmät

Viimeisimmät tuotteet

Tarjoukset

Väliaikaisesti loppuunmyyty!
Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi ilmoituksen tuotteen ollessa jälleen saatavilla.


LähetäSulje
Väliaikaisesti loppuunmyyty!
Syötä sähköpostiosoitteesi saadaksesi ilmoituksen tuotteen ollessa jälleen saatavilla.
LähetäSulje

Refectocil Miselli Meikinpoistoaine

Tuotetiedot / koko: 150 ml
Brändi:  Refectocil
Tuotenumero:  2680035
Saatavuus:  Varastossa

Ripsiä vahvistava öljytön, misellipohjainen silmämeikinpoistoaine. Miselli-poistoaine puhdistaa meikin tehokkaasti ja hellävaraisesti. Poistaa silmämeikin täydellisesti ripsiltä ja iholta ilman hankausta!

Rasvaton, hellävarainen ja tehokas koostumus soveltuu erityisesti silmäripsien ja kulmien puhdistamiseen ennen kestovärjäyksiä. Ei jätä öljyistä tunnetta iholle tai silmiin.

 

Öljytön RefectoCil Micellar Eye Make-Up Remover poistaa näyttävänkin meikin nopeasti ja hellävaraisesti. Se myös valmistelee ripset ja kulmakarvat kestovärjäystä varten.

Täydellinen silmämeikki vaatii monta eri tuotetta, muun muassa luomväriä, maskaraa ja eyelineria. RefectoCil Micellar Eye Make-Up Remover kehitettiin täyttämään korkeimmatkin odotukset meikinpoistossa. Ripsien ja kulmakarvojen tulee olla puhtaat, meikittömät ja täysin öljyttömät ennen kestovärjäystä. Vain se takaa täydellisen, tasaisen ja pitkäkestoisen värjäystuloksen. RefectoCil Micellar Eye Make-Up Remover täyttää nämä vaatimukset täydellisesti.

Valmistusmaa: Itävalta

 

1. Valmistelu ennen värjäystä: Ripsien ja kulmakarvojen tulee olla kuivat ja öljyttömät jotta värjäystuloksesta saadaan paras mahdollinen.

2. Ripset ja kulmakarvat pitäisi puhdistaa RefectoCil Micellar Eye Make-Up Removerilla vaikka asiakkaalla ei olisikaan meikkiä. Tämä on tärkeää, sillä ripsien ja kulmakarvojen pitää olla puhtaat ja öljyttömät, jotta väri tarttuu mahdollisimman hyvin karvaan.

3. Hyöty verrattuna muihin silmämeikinpoistoaineisiin: RefectoCil Micellar Eye Make-Up Remover on varta vasten kehitelty käytettäväksi ennen värjäystä, eikä se jätä jäännöksiä meikistä tai öjystä ihoon tai karvoihin.

 

*Miselli on mikroskooppinen ambivalentti-molekyylirakenne, joka vangitsee epäpuhtaudet ja toksiinit ihon ominaisuuksia kunnioittaen. Miselli nostaa epäpuhtaudet iholta ja ripsistä magneetin tapaan.

 

INCI: Aqua, Pentylene Glycol, Propylene Glycol, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Glycerin, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Sodium Hydroxide, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine.

Kirjoita arvostelu

Nimesi:
Arvostelusi:
Huom: HTML-koodia ei sallita!
Jos et ilmoita koko nimeäsi, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme Sky-kolikoiden saamiseksi.


Kokonaisarvosana:Huono            Hyvä

Syötä kuvassa näkyvä koodi alla olevaan kenttään:Katso myös

Skytukku verkkokauppa suosittelee

Suosituimmat tuotteet