Yritys

 

Sky Group Finland Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike, jonka asiakaslähtöinen toiminta perustuu hyvään ja rehelliseen palveluun sekä edullisiin hintoihin. Huippulaadukas tuotevalikoimamme kattaa tuhansia tuotteita sekä useita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin jälleenmyyntiin.
Olemme muista tukkureista ja maahantuojista riippumaton perheyritys, jonka pitkät perinteet kauneudenhoitoalalla ovat kestäneet jo kolmen sukupolven ajan. Yrityksen omistavat veljekset Valtteri, Joni ja Anthony Harri. He kaikki osallistuvat yrityksen päivittäiseen toimintaan.
 

Sky Group Finland Oy myy tuotteitaan vain ja ainoastaan kauneudenhoitoalan ammattilaisille, kouluille ja alan opiskelijoille. Tarjoamme yli 6.000 tuotteen valikoiman.

 

Suomen Vahvimmat jo 8 vuotta peräkkäin.
Sky Group Finland Oy on Suomen Vahvimpien Yritysten joukossa jo kahdeksatta vuotta kuuluen Rating Alfa-luokituksen parhaimpaan AAA luokkaan. Olemmekin saaneet Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämän Platinatason sertifikaatin.

 

Sky Group Finland Oy:n noutotukku kauneudenhoitoalan ammattilaisille toimii Suomen Lääkäriliiton talossa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Skytukku noutomyymälän 650 hyllymetrin valikoimasta löydät kaiken kattavan valikoiman laatutuotteita edulliseen hintaan. Noutotukussamme voit maksaa käteisen lisäksi yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Y-tunnuksen omaaville tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa laskulle.

 

Toimitamme tuotteet nopeasti ja joustavasti kaikkialle Suomessa. Katso maksu- ja kuljetustavat "toimitusehdot" osiosta.

 

Sky Group Finland Oy

Y-tunnus: 1780012-7

Mäkelänkatu 2

00500 Helsinki

Puh. 09-727725 0

asiakaspalvelu@skygroup.fi

www.skygroup.fi