Rekisteröidy

Skytukku on B2B tukkukauppa vain kauneudenhoitolan yrityksille sekä alan päätoimisille ammattilaisille. Kuluttajille avoin verkkokauppa löytyy tästä linkistä.

Jos sinulla on jo Skytukku-tili, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole vielä Skytukku-tiliä, ole hyvä ja rekisteröidy skytukku.fi verkkokaupan käyttäjäksi täyttämällä alla oleva lomake. Rekisteröityminen on pakollista, jotta voit nähdä hinnat ja tilata verkkokaupastamme.

Mikäli olet päätoiminen kauneudenhoitoalan opiskelija tai työntekijä eikä sinulla ole omaa Y-tunnusta, valitse Päätoimiala-kohdassa "Alan opiskelija / työntekijä". Tällöin Y-tunnus ei ole pakollinen. Vaadimme kuitenkin, että lähetät esim. sähköpostitse leimatun opintotodistuksen tai kopion työsopimuksesta työnantajan yhteystietoineen.

Todistus tulee lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@skygroup.fi rekisteröitymisen yhteydessä. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään jos rekisteröinnistä ilmenee kysyttävää.

Tarkistamme kaikki saapuneet rekisteröintilomakkeet arkipäivisin klo 09.00-17.00 välisenä aikana. Tilin aktivointi kestää noin 1-2 arkipäivää. Rekisteröityminen on maksutonta eikä edellytä tilaamista!

Tunnukset Skytukku.fi - tukkuverkkokauppaan ovat henkilökohtaiset. Asiakas sitoutuu pitämään tunnukset salassa sekä sitoutuu olemaan luovuttamatta tunnuksia kolmannelle osapuolelle. Asiakas vastaa henkilökohtaisesti kaikesta käyttäjätunnuksellaan tapahtuvasta käytöstä sekä siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Sky Group Finland Oy varaa oikeuden sulkea tunnukset väärinkäytöstapauksissa.

Omat tiedot

* Etunimi:
* Sukunimi:
* Sähköposti:
Toimii käyttäjätunnuksena
* Matkapuhelin:
Tähän numeroon toimitetaan pakettien saapumisilmoitukset
Faksi:

Osoitetiedot

Yrityksen toiminimi:
Täytä vain jos sinulla on Y-tunnus
Päätoimiala:* Y-tunnus:
* Y-tunnus:
* Osoite rivi 1:
Osoite rivi 2:
Osoitteen tarkenne (tarvittaessa)
* Postinumero:
* Postitoimipaikka:
* Maa:
* Region / State:

Salasanasi

* Salasana:
* Vahvista salasana:

Uutiskirje

Tilaa: Kyllä Ei
Olen tutustunut Skytukku-verkkokaupan ehtoihin ja hyväksyn ne. Rekisteriseloste ja Toimitusehdot