Echosline

Karbon 9 Charcoal CT Ash Toner hiusväri

  • Koko: 100 mL

Väri: Ash Toner, tuhka toner. Aikaansaa tuhkan vaalean lopputuloksen, taittaen erityisesti keltaisia ja oransseja vivahteita.


No PPD - Vegan - 100% Organic Charcoal


Karbon 9 Charcoal Color on aktiivihiiltä sisältävä, vegaaninen ja PPD-vapaa hiusvärisarja erittäin puhtaan vaalean lopputuloksen aikaansaamiseksi.


Puhdistavan bambupuun aktiivihiilen ansiosta hiusvärin harmaa, kermainen koostumus mahdollistaa uskomattoman puhtaat vaaleat hiukset, neutraloiden tehokkaasti ei-toivotun lämmön.


 

Karbon 9 Charcoal Color - PPD-free charcoal hair color cream for a pure-blond effect. 3 x Blond colors and 3 x Blond toners.

Karbon 9 Ash, Pearl ja Platinum tonerit ovat täydellisiä tuhkanvaaleisiin hiuksiin. Charcoal tonerit poistavat lämpimiä keltaisia ja oransseja vivahteita.

Sekoitussuhde 1:2 tonereille, 1:1,5 väreille.

Edut:

  • Erittäin puhdas vaalea lopputulos pudistavan aktiivihiilen ansiosta
  • Taittaa tehokkaasti lämpimiä sävyjä
  • PPD-vapaa koostumus
  • 100% vegaaninen
  • Sisältää 100% luomua bambupuun aktiivihiiltä
  • Kermainen koostumus levittyy täydellisesti
  • Pitkäkestoinen ja upean kiiltävä lopputulos

 

Karbon 9 Charcoal Color on erityisesti kehitetty vaaleille, vaalennetuille ja raidoitetuille hiuslaaduille. Tuotesarjan aktiiviset ainesosat on valittu erityisesti niiden tehokkaiden puhdistavien ja ravitsevien ominaisuuksiensa ansiosta. Karbon 9 Charcoal Color värisarja takaa uskomattoman puhtaan lopputuloksen ja upean valovoimaisuuden.

Karbon 9 sarjan ammattituotteet on erityisesti suunniteltu vastaukseksi kaikkiin vaaleiden hiusten tarpeisiin. Erityisesti luonnostaan vaaleille, vaalennetuille ja raidoitetuille hiustyypeille, kun haetaan puhdasta lopputulosta ilman toivottuja lämpimiä sävyjä.

 
Valmistusmaa Italia.

Sekoitussuhde 1:2.

Määrittele tarvittavan väriseoksen määrä riippuen hiuksien pituudesta ja paksuudesta. Sekoita ei-metallikipossa 1 osa väriä ja 2 osaa hapetetta (Echosline 2,1% tai 3%).

Ohjeellinen vaikutusaika on 5-20 minuuttia, halutusta lopputuloksesta riippuen.

Huuhtele väriaineseos huolella pois. Tarkista, ettei iholle, esim. hiusrajaan, ole jäänyt väriä. Käsittele hiustyypille sopivilla hoitotuotteilla.

Lähettäjä:

Vastaanottaja: